De lightswing kan die zware hefboomwerking, mét lamp tot 3,5 kg, moeiteloos aan. Plafondplaat, behuizing en geleider zijn om die reden uit solide staal vervaardigd. Raadpleeg bij twijfel altijd een vakman.

Op onderstaande foto ziet u hoe de quick release uit de lightswing kan worden geschoven.

Wij versturen op werkdagen binnen 24 uur na ontvangst van uw bestelling. Na verzending sturen wij je direct een e-mail met een track en trace nummer zodat u het pakket kunt volgen. De gemiddelde levertijd bedraagt 1 a 2 werkdagen. We sturen alle pakketten met de pakketdienst van Post NL en dus niet met de reguliere post. U bent dus verzekerd van een snelle en zorgvuldige levering zonder extra kosten!

Wij werken samen met resellers (verlichting speciaalzaken) op deze pagina  winkelzoeker vindt u snel en gemakkelijk het dichtstbijzijnde verkooppunt.

Het is niet mogelijk om uw bestelling bij ons af te halen. Dit komt omdat wij met geautomatiseerde magazijnen werken die geen afhaalbalie hebben.

Download het retourbeleid van Illumade BV, daarin staat vermeld wat u moet doen. Klik hier voor het retour beleid.

De vraag hoeveel gewicht je plafond aan kan is minstens zo belangrijk. Rondom de lichtpuntaansluiting (de centraaldoos) moet indien nodig eerst versteviging in het plafond worden aangebracht. Controleer of een ingedraaide plug met schroef optimaal houvast heeft voordat je de lightswing gaat monteren.

Door met het meegeleverde steeksleuteltje het stelvoetje in of uit te draaien kan de lightswing afgesteld worden.

Nee, de lightswing is geschikt voor solo hanglampen. Deze kun je rechtstreeks met hun eigen lampsnoer aan de lightswing ophangen.

Voor elk plafond(-materiaal) zijn speciaal daarvoor geschikte pluggen en schroeven nodig. Maak de voor jouw situatie geschikte keuze en verwerk uitsluitend ongebruikt materiaal. Onderstaande foto geeft aan welke onderdelen er in de verpakking moeten zitten.

Ja! De Lightswing Twin kun je ook gebruiken met 1 hanglamp.