Veel gestelde vragen

Ja! De Lightswing Twin kan ook gebruikt worden met 1 hanglamp.

Voor elk plafond(-materiaal) zijn speciaal daarvoor geschikte pluggen en schroeven nodig. Maak de voor jouw situatie geschikte keuze en verwerk uitsluitend ongebruikt materiaal.

Wij versturen op werkdagen binnen 24 uur na ontvangst van uw bestelling. Na verzending sturen wij je direct een e-mail met een track en trace nummer zodat u het pakket kunt volgen. De gemiddelde levertijd bedraagt 1 a 2 werkdagen. We sturen alle pakketten met de pakketdienst van Post NL en dus niet met de reguliere post. U bent dus verzekerd van een snelle en zorgvuldige levering zonder extra kosten!

De lightswing kan die zware hefboomwerking, mét lamp tot 3,5 kg, moeiteloos aan. Plafondplaat, behuizing en geleider zijn om die reden uit solide staal vervaardigd. Raadpleeg bij twijfel altijd een vakman.

De Lightswing is voor zien van stelvoetjes door deze in of uit te draaien kan de Lightswing afgesteld worden.

Het is niet mogelijk om uw bestelling bij ons af te halen. Dit komt omdat wij met geautomatiseerde magazijnen werken die geen afhaalbalie hebben.

De vraag hoeveel gewicht je plafond aan kan is minstens zo belangrijk. Rondom de lichtpuntaansluiting (de centraaldoos) moet indien nodig eerst versteviging in het plafond worden aangebracht. Controleer of een ingedraaide plug met schroef optimaal houvast heeft voordat je de lightswing gaat monteren.

U kunt uw bestelling tot 30 dagen na aankoop retour sturen. Hoe u dat kunt doen leest u hier

Heeft u een vraag?

Staat uw vraag er niet bij stuur ons een email en we proberen uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Add to cart