Gratis verzending & retourneren
Gratis verzending & retourneren

30 dagen bedenktijd
30 dagen bedenktijd

Koop nu, betaal later
Koop nu, betaal later

Zo monteer je de Lightswing®

Je bevestigt het Lightswing® ophangsysteem aan het plafond, draait en schuift ‘m naar de juiste plek en hangt vervolgens de lamp aan de Lightswing®. In de stappen hieronder vertellen we je kort hoe dit in z’n werk gaat.

In het kort

Haal de lamp van je plafond

Schakel de stroom uit en haal de huidige lamp van het plafond. Het Lightswing® ophangsysteem monteer je over de centraaldoos of op een andere plek die bereikbaar is voor een elektriciteitskabel.

Monteer de Lightswing®

Met behulp van de boormaal boor je eenvoudig 4 gaten in het plafond. Controleer of de Lightswing® op die plek vrij kan ronddraaien en schuiven. Sluit de elektriciteitskabels aan op de kroonsteen van de Lightswing® en schroef de Lightswing® vast aan het plafond.

Bevestig de hanglamp

Knip je lampsnoer af op de gewenste hoogte, strip je een deel van het lampsnoer en bevestig het snoer in de kroonsteen van de Quick Release. Klik de hanglamp met de Quick Release in de Lightswing®, schakel de stroom in en geniet van het eindresultaat!

Montagehandleiding Lightswing®

In de online montagehandleiding (inclusief montagevideo’s) van het Lightswing® ophangsysteem staat beschreven wat er in je pakket zit, welk gereedschap je nodig hebt en welke montagestappen je precies moet volgen. Wil je liever een papieren handleiding die je kunt printen? Bekijk en download de pdf handleiding.

Bestel nu jouw Lightswing®

Nooit meer een lelijke afwerking en je hanglamp altijd op de juiste plek? Dan het Lightswing® ophangsysteem de oplossing voor jou. Voor 16.00 uur besteld, is dezelfde werkdag gratis verzonden. Retourneren mag binnen 90 dagen en is gratis.