Zo monteer je de Lightswing®

Je bevestigt het Lightswing® ophangsysteem aan het plafond, draait en schuift ‘m naar de juiste plek en hangt vervolgens de lamp aan de Lightswing®. In de stappen hieronder vertellen we je kort hoe dit in z’n werk gaat. Heb je al een Lightswing® besteld en ben je klaar om het ophangsysteem bij jou thuis te bevestigen? Bekijk dan direct de online handleiding.

 

De montage in het kort

1

Haal de lamp van je plafond

Heb je al een lamp hangen? Haal deze dan eerst van het plafond af. Het Lightswing® ophangsysteem monteer je over de centraaldoos aan je plafond of aan de meegeleverde opbouwring wanneer je een andere plek in gedachten hebt. De Lightswing® kan ook rechtstreeks aangesloten worden op een elektriciteitskabel die uit je plafond komt.

2

Monteer de Lightswing®

Boor 4 gaten in het plafond. Met de boormal markeer je eenvoudig waar de gaten moeten komen. Controleer of de Lightswing® op deze plek vrij kan ronddraaien en schuiven. Hierna is het tijd om de elektriciteitskabel aan te sluiten op de kroonsteen van de Lightswing®. Gelukt? Schroef de Lightswing® vast aan het plafond.

3

Lamp bevestigen aan de Quick Release

Het is tijd om de lamp(en) aan de Quick Release te bevestigen. Hiervoor knip je het snoer af en strip je een deel van het snoer dat je vervolgens weer in de kroonsteen van de Quick Release vastmaakt. Klik de hanglamp met de Quick Release in de Lightswing®, schakel de stroom weer in en geniet van het eindresultaat!

Montagehandleiding Lightswing®

In de online montagehandleiding (inclusief montagevideo’s) van het Lightswing® ophangsysteem staat beschreven wat er in je pakket zit, welk gereedschap je nodig hebt en welke montagestappen je precies moet volgen. Wil je liever een papieren handleiding die je kunt printen? Bekijk en download de pdf handleiding.

Dit zeggen onze klanten

Benieuwd hoe onze klanten de montage van de Lightswing® hebben ervaren? Bekijk de reviews en lees wat anderen te zeggen hebben over de montage van het Lightswing® ophangsysteem.

Bestel nu jouw Lightswing®

Nooit meer een lelijke afwerking en je hanglamp altijd op de juiste plek? Dan het Lightswing® ophangsysteem de oplossing voor jou. Voor 16.00 uur besteld, is dezelfde werkdag gratis verzonden. Retourneren mag binnen 90 dagen en is gratis.