Hanglamp in je leeshoek

Een leeshoek zonder de juiste verlichting? Met de Lightswing kun je heel eenvoudig je hanglamp naar de beste plek in de leeshoek verplaatsen.

Gezien bij

Je leeshoek inrichten.

Bij het inrichten van je leeshoek is het belangrijk om rekening te houden met de verlichting. Om ervoor te zorgen dat je ogen niet te vermoeid worden van het lezen heb je een bepaalde lichtsterkte nodig. Deze sterkte wordt uitgedrukt in Lux, voor het lezen is een minimale sterkte van 700 lux aan te raden. Wat ook belangrijk is bij het inrichten van de leeshoek is dat de lichtbron dicht bij het leesoppervlakte moet zitten.

Welke lamp is geschikt voor de leeshoek

Als je een keuze maakt voor een lamp in de leeshoek moet je eerst weten welke mogelijkheden er zijn. De meest voorkomende lamp in een leeshoek is de staande lamp. Deze lamp plaats je achter de stoel of bank en schijnt vervolgens recht in het boek. Een andere geschikte lamp is een hanglamp, als deze wat lager wordt opgehangen is de lichtbron ook dicht genoeg bij het leesoppervlakte. Het probleem met een hanglamp is vaak dat het aansluitpunt niet op de juiste plek zit.

In combinatie met de Lightswing kan je de hanglamp eenvoudig verplaatsen. Hierdoor zijn er geen kabelgoten of losse snoeren nodig om de hanglamp precies op de juiste plek te krijgen.

360º draaien 

De Lightswing kan 360º draaien. Hierdoor kun je eenvoudig je hanglamp verplaatsen en hangt je lamp altijd op de juiste plek in de leeshoek.

Eenvoudig 80 cm schuiven

De arm van de Lightswing kan in beide richtingen 80 cm verschoven worden. Samen met de volledige draaicirkel heeft de Lightswing dus een diameter van 1.60 meter.

Eenvoudig te monteren

De Lightswing is eenvoudig te monteren. De Lightswing bevestig je over de huidige aansluiting heen waarna je de lamp bevestigd aan de snel aansluiting die je zo in de Lightswing schuift. 

Een hanglamp in de leeshoek

Met behulp van de Lightswing hangt de hanglamp altijd op de juiste plek om optimaal licht te hebben om te kunnen lezen. De Lightswing kan 360 draaien en beide kanten tot wel 80 cm schuiven. Hierdoor kun je de Lightswing naar elke gewenste plek verschuiven. Daarnaast kan de lamp ook op de gewenste hoogte bevestigd worden. Met behulp van de handige snel aansluiting kun je zelf bepalen op welke hoogte je de hanglamp wilt hebben.

Goed systeem

Goed systeem, is werkelijk over nagedacht. De lamp hangt er niet alleen mooi bij, maar kan op elke moment de positie aanpassen. Product uitstekend, levering meer dan goed.

JCH

Echt een uitkomst

Uitkomst als je niet vast wil zitten aan een positie van je lichtpunt. Zonder gebruik te maken van kabelgootjes of losse kabels. Ik kan nu wanneer ik maar wil mijn lichtpunt ergens anders hangen.

mevr. Noten

De Lightswing voor in de leeshoek

Verkrijgbaar in 3 stijlvolle en tijdloze kleuren
Mat wit, Mat zwart, en RVS.

LIGHTSWING SINGLE
Vanaf 109,95

  • Altijd eenvoudig te verplaatsen 
  • 360° graden draaien
  • 80 cm schuiven in beide richtingen
  • Totale lengte 90 cm
  • Geschikt voor hanglampen tot 3,5 kg

Inspirerende voorbeelden

Inspirerende voorbeelden van hanglampen in een leeshoek.

Onder andere verkrijgbaar bij