Gratis verzending & retourneren
Gratis verzending & retourneren

30 dagen bedenktijd
30 dagen bedenktijd

Koop nu, betaal later
Koop nu, betaal later

Hanglamp in de leeshoek

Hanglampen kunnen in iedere ruimte van het huis. Ze zijn vaak een echte eyecatcher.  Aan de Lightswing® kan je zowel één of twee hanglampen hangen. Maar hoe kies je een hanglamp die matcht met jouw wensen?

Lightswing Single RVS in woonkamer met hanglamp

Geschikte lampen voor in de leeshoek

altijd je lamp op de juiste plek met de Lightswing®

Een hanglamp zorgt voor veel licht op één plek en is daarom erg geschikt voor in de leeshoek. Daarnaast is een hanglamp een mooie en sfeervolle toevoeging voor je interieur. Helaas zit hiervoor het lichtpunt vaak niet op de juiste plek. In combinatie met het Lightswing® ophangsysteem kun je de lamp eenvoudig verplaatsen. Zo heb je bij het ophangen van je lamp in de leeshoek geen slordige kabelgoten of losse snoeren meer.

Een hanglamp in de leeshoek met de Lightswing®

hang jouw lamp op de juiste plek

Met behulp van de Lightswing® hangt jouw lamp  altijd op de juiste plek. Zo heb je dus optimaal licht om goed te kunnen lezen in het donker. Bevestig het Lightswing® ophangsysteem over het huidige aansluitpunt. Hang vervolgens de lamp aan de Lightswing® en schuif de hanglamp gemakkelijk naar de plek die jij voor ogen hebt. Zorg ervoor dat de lamp aan de Lightswing® niet te hoog hangt en kies voor een hanglamp met een dichte kap. Zo maak je optimaal gebruik van het licht om goed te kunnen lezen.

Dit zeggen onze klanten