Hanglamp in de leeshoek

Een leeshoek zonder de juiste verlichting? Met de Lightswing kun je heel eenvoudig je hanglamp naar de beste plek in de leeshoek verplaatsen.

Welke lamp is geschikt voor de leeshoek?

Welke lamp is geschikt voor de leeshoek?

Welke lamp is geschikt voor de leeshoek?

Als je een keuze maakt voor een lamp in de leeshoek moet je eerst weten welke mogelijkheden er zijn. De meest voorkomende lamp in een leeshoek is de staande lamp. Deze lamp plaats je achter de stoel of bank en schijnt vervolgens recht in het boek. Een andere geschikte lamp is een hanglamp, als deze wat lager wordt opgehangen is de lichtbron ook dicht genoeg bij de leesoppervlakte. Het probleem met een hanglamp is vaak dat het aansluitpunt niet op de juiste plek zit.

In combinatie met de Lightswing kan je de hanglamp eenvoudig verplaatsen. Hierdoor zijn er geen kabelgoten of losse snoeren nodig om de hanglamp precies op de juiste plek te krijgen.

Een hanglamp in de leeshoek

Een hanglamp in de leeshoek

Een hanglamp in de leeshoek

Met behulp van de Lightswing hangt de hanglamp altijd op de juiste plek om optimaal licht te hebben om te kunnen lezen. De Lightswing kan 360 draaien en beide kanten tot wel 80 cm schuiven. Hierdoor kun je de Lightswing naar elke gewenste plek verschuiven. Daarnaast kan de lamp ook op de gewenste hoogte bevestigd worden. Met behulp van de handige snel aansluiting kun je zelf bepalen op welke hoogte je de hanglamp wilt hebben.

Ervaringen van
anderen

Meer dan 25.000 klanten gingen je voor!

De juiste verlichting in je leeshoek

Nog geen Lightswing in huis?

Haal de Lightswing nu eenvoudig en snel in huis via onze webshop!