Gratis verzending & retourneren
Gratis verzending & retourneren

30 dagen bedenktijd
30 dagen bedenktijd

Koop nu, betaal later
Koop nu, betaal later

Hanglamp in de slaapkamer 

Wil je graag een hanglamp in je slaapkamer? Met het Lightswing® ophangsysteem hang je eenvoudig een lamp in de slaapkamer die je makkelijk kunt verplaatsen. Zo hangt de lamp altijd mooi boven je bed of bureau.

Lightswing single zwart hanglamp in de slaapkamer

Hanglamp boven je bed

Eenvoudig op de juiste plek met de Lightswing®

Hangt je hanglamp niet mooi recht boven je bed? Met de Lightswing® is dat geen probleem. Je bevestigt het ophangsysteem over het bestaande lichtpunt. Vervolgens hang je de lamp aan het Lightswing® ophangsysteem. De arm van de Lightswing® kan heen en weer schuiven. Daarnaast kun je de arm ook 360 graden draaien. Zo kun je de lamp zelf verplaatsen naar de juiste plek in de slaapkamer.

Hanglamp verplaatsen in de slaapkamer

Met behulp van het Lightswing® ophangsysteem

Een lichtpunt in de slaapkamer zit vaak in het midden van de kamer. Dit terwijl je bed of bureau eigenlijk nooit in het midden van de kamer staat, maar vaak tegen de muur. Wil je wel graag een hanglamp boven je bed of bureau? Dan kun je met de Lightswing® de hanglamp op de juiste plek hangen. Heb je de ene keer licht nodig boven je bureau en de andere keer boven je bed? Even je hanglamp verplaatsen en klaar!

Lightswing zwart wit hanglamp in de slaapkamer
Dit zeggen onze klanten