Gratis verzending & retourneren
Gratis verzending & retourneren

30 dagen bedenktijd
30 dagen bedenktijd

Koop nu, betaal later
Koop nu, betaal later

Hanglamp in de woonkamer

Met het Lightswing® ophangsysteem kun je eindeloos je hanglamp verplaatsen in de woonkamer. Ideaal wanneer je lichtpunt niet op de juiste plek zit óf wanneer je weer eens schuift met je interieur. En boren of snoeren verleggen? Dat is niet meer nodig. Een hanglamp verplaatsen gaat met de Lightswing® zonder gereedschap.

Lightswing single zwart met hanglamp in de woonkamer

Een hanglamp boven de salontafel

Snel je hanglamp verplaatsen met het Lightswing® ophangsysteem

Zit je lichtpunt niet boven je salontafel? Met de Lightswing® is dat geen probleem. Je bevestigt het ophangsysteem over het bestaande lichtpunt. Vervolgens hang je de lamp aan de Lightswing®. De arm van de Lightswing® kan heen en weer schuiven. Daarnaast kun je de arm ook 360 graden draaien. Zo kun je de lamp eenvoudig verplaatsen naar de juiste plek in de woonkamer.

Eenvoudig lampen wisselen met de Lightswing®

Stem jouw hanglamp af op je interieur

Je kunt zelf kiezen welke hanglampen je aan de Lightswing® bevestigt. Je kunt de hanglampen bevestigen aan het uiteinde van de Lightswing®. Dit kun je doen nadat de Lightswing® aan het plafond is gemonteerd. De hanglamp bevestig je aan een los onderdeel van de Lightswing®. Deze Quick Release kun je eenvoudig los- en vastkoppelen. Dus vind je tijd voor een nieuwe hanglamp? Even loskoppelen en klaar! Zo kun je eenvoudig je lampen afwisselen en is jouw verlichting dus altijd afgestemd op de rest van je interieur.

Lightswing single wit woonkamer met hanglamp
Dit zeggen onze klanten