Hanglamp onder een Lichtkoepel 

Vaak is het moeilijk om een hanglamp onder een lichtkoepel te plaatsen. Zodra het donker wordt heb je geen licht meer recht boven de tafel. Met de Lightswing is dit eenvoudig opgelost. 

Gezien bij

Hoe krijg je een lamp onder een lichtkoepel

Als de tafel onder de lichtkoepel staat is het moeilijk om ook een lamp mooi boven de tafel te krijgen. Je kan de lamp vlak naast de lichtkoepel plaatsen maar dan hangt de lamp vaak niet recht boven de tafel. Een andere oplossing is het plaatsen van een balk of buis in de lichtkoepel waar de hanglamp aan bevestigd kan worden. Ook kunnen er led strips in de lichtkoepel geplaatst worden maar dit natuurlijk niet zo sfeervol als een hanglamp. Met de Lightswing kan je eenvoudig en sfeervol een lamp onder een lichtkoepel plaatsen.

Een hanglamp onder de lichtstraat…

Met de Lightswing kan je heel eenvoudig je hanglamp onder de lichtstraat plaatsen. De Lightswing sluit je aan over het huidige lichtpunt naast de lichtstraat. Doordat de Lightswing 360º kan draaien en in beide richtingen 80cm kan schuiven ontstaat er een diameter van 1,6 meter. Omdat de het systeem maar op één punt vast zit en verder vrij kan bewegen, ook als er geen plafond meer boven zit, kun je gemakkelijk je hanglamp onder de lichtkoepel plaatsen.

Eenvoudig te monteren

De Lightswing is eenvoudig te monteren naast je lichtkoepel. Binnen een paar minuten hangt je lamp in de lichtstraat

 

360º draaien

Omdat de Lightswing 360º kan draaien, draai je deze makkelijk onder je lichtstraat. Met het aansluitpunt naast de lichtstraat plaats je de hanglamp toch in de lichtkoepel.

Tot wel 80 cm schuiven

De Lightswing kan tot wel 80 cm verschoven worden Hierdoor plaats je deze altijd recht boven je tafel. Ook als dit punt onder de lichtkoepel zit.

Perfecte verlichting onder je Lichtstraat

Omdat de lightswing zo eenvoudig te verplaatsen is, is dit de perfecte oplossing voor een hanglamp onder een lichtkoepel. Wil je graag twee hanglampen boven de tafel maar past dit niet vanwege de koepel? Aan de Lightswing Twin kunnen twee hanglampen bevestigd worden op hetzelfde lichtpunt. Zo kun je ook één lamp naast de lichtkoepel en één lamp onder de lichtstraat plaatsen.

De oplossing voor mij

De oplossing voor mij.

Het lichtpunt boven het midden van de eettafel is een lichtkoepel, met de Lightswing is dit opgelost.

Gerrit Flantua

Lichtkoepel

Ons lichtprobleem met de lichtkoepel is opgelost.

Karel van Hal

Prachtig product

Prachtig product, heb lang over zo’n soort oplossing zitten nadenken, en het bestaat gewoon!

Ziet er goed uit en voelt degelijk.

Guus Elshof

Eén of twee hanglampen onder de lichtkoepel

Verkrijgbaar in 7 stijlvolle kleuren
Wit, Mat zwart, Chroom, Koper, RVS, Messing, Verzinkt

LIGHTSWING SINGLE
Vanaf 99,95

 • Geschikt voor één hanglamp
 • 360° graden draaien
 • 80 cm schuiven in beide richtingen
 • Totale lengte 90 cm
 • Geschikt voor hanglampen tot 3,5 kg
 • Op elke gewenste plek (ook onder een lichtkoepel)


LIGHTSWING TWIN
Vanaf 149,95

 • Twee hanglampen aan één lichtpunt
 • 360° graden draaien
 • 75 cm schuiven in beide richtingen
 • Lampen hangen 90 cm uit elkaar
 • Geschikt voor hanglampen tot 3,5 kg
 • Tevens te gebruiken met één hanglamp
 • Op elke gewenste plek (ook onder een lichtkoepel) 

Voorbeelden van hanglampen onder een lichtstraat 

Inspirerende foto’s van hanglampen samen met de Lightswing onder een lichtstraat. De perfecte oplossing voor een hanglamp in een lichtstraat.

Bekend van VT Wonen en Eigen Huis&Tuin

huishoudens voorzien

Gemiddelde Trustpilot beoordeling

Vragen over de Lightswing?

Neem bij vragen of onduidelijkheden gerust contact met ons op via het telefoonnummer of contactformulier onderaan de pagina.

Is mijn plafond geschikt voor de Lightswing?

De Lightswing is geschikt voor bijna ieder plafond. Rondom de aansluiting (de centraaldoos) moet indien nodig eerst versteviging in worden aangebracht. In de meeste gevallen is dit er zelfs al! Controleer of een ingedraaide plug met schroef optimaal houvast heeft voordat je de Lightswing gaat monteren.

Kan ik de Lightswing Twin ook als Single gebruiken?

Ja. De Lightswing Twin beschikt over twee aansluitingen maar kan tevens met één hanglamp gebruikt worden. Zo kun je eenvoudig switchen tussen één of twee lampen. Let er wel op dat lampen nooit zwaarder dan 3,5 kg mogen zijn.

Kan ik de Single ombouwen naar een Twin?

Nee. De Lightswing Single is geschikt voor één hanglamp. De Lightswing is geassembleerd en kan later niet omgebouwd worden tot Twin. Mocht je twijfelen, ga dan voor de Twin. Deze kan met één of twee hanglampen worden gebruikt. 

Heb ik maar één aansluitpunt nodig voor de Lightswing Twin?

Jazeker. Een bijkomend voordeel van de Lightswing Twin is dat je maar een aansluitpunt nodig hebt voor twee hanglampen. Heb je maar één aansluitpunt en wil je twee lampen boven tafel? Dan is de Lightswing Twin de ideale oplossing.

Hoeveel gewicht kan er aan de Lightswing hangen?

Plafondplaat, behuizing en geleider zijn uit solide staal vervaardigd. De Lightswing Single kan de hefboomwerking, met één lamp tot 3,5 kg, moeiteloos aan. De Lightswing Twin kan aan beide uiteinden een lamp van max 3.5 kg aan. Er kan niet één lamp van 7 kg aan, zwaarder dan 3.5 kg per lamp wordt ten zeerste afgeraden.

Onder andere verkrijgbaar bij