Hanglamp onder een lichtkoepel

Vaak is het moeilijk om een hanglamp onder een lichtkoepel te plaatsen. Zodra het donker wordt heb je geen licht meer recht boven de tafel. Met de Lightswing is dit eenvoudig opgelost.

Hoe krijg je een lamp onder een lichtkoepel

Hoe krijg je een lamp onder een lichtkoepel

Hoe krijg je een lamp onder een lichtkoepel

Als de tafel onder de lichtkoepel staat is het moeilijk om ook een lamp mooi boven de tafel te krijgen. Je kan de lamp vlak naast de lichtkoepel plaatsen maar dan hangt de lamp vaak niet recht boven de tafel. Een andere oplossing is het plaatsen van een balk of buis in de lichtkoepel waar de hanglamp aan bevestigd kan worden. Ook kunnen er led strips in de lichtkoepel geplaatst worden maar dit natuurlijk niet zo sfeervol als een hanglamp. Met de Lightswing kan je eenvoudig en sfeervol een lamp onder een lichtkoepel plaatsen.

Een hanglamp onder de lichtstraat

Een hanglamp onder de lichtstraat

Een hanglamp onder de lichtstraat

Met de Lightswing kan je heel eenvoudig je hanglamp onder de lichtstraat plaatsen. De Lightswing sluit je aan over het huidige lichtpunt naast de lichtstraat. Doordat de Lightswing 360º kan draaien en in beide richtingen 80cm kan schuiven ontstaat er een diameter van 1,6 meter. Omdat de het systeem maar op één punt vast zit en verder vrij kan bewegen, ook als er geen plafond meer boven zit, kun je gemakkelijk je hanglamp onder de lichtkoepel plaatsen.

Ervaringen van
anderen

Meer dan 25.000 klanten gingen je voor!

Nog geen Lightswing in huis?

De Lightswing biedt de perfecte oplossing onder een lichtkoepel!