Gratis verzending & retourneren
Gratis verzending & retourneren

30 dagen bedenktijd
30 dagen bedenktijd

Koop nu, betaal later
Koop nu, betaal later

Zo hang je een hanglamp onder een lichtkoepel

Met het Lightswing® ophangsysteem plaats je eenvoudig een hanglamp onder een lichtkoepel. Overdag zorgt een lichtkoepel voor extra veel licht maar zodra het donker wordt valt er weinig licht naar binnen. Met de Lightswing® kun je zonder moeite hanglampen onder je lichtkoepel of lichtstraat plaatsen.

Lightswing onder eendakraam

Een hanglamp onder een lichtkoepel ophangen

Eenvoudig lamp ophangen met het Lightswing® ophangsysteem

Wanneer je eettafel onder de lichtkoepel staat is het moeilijk om een lamp mooi boven de tafel te krijgen. Je kunt de lamp naast de lichtkoepel plaatsen, al hangt de lamp dan niet recht boven de tafel. Met het Lightswing® ophangsysteem kun je eenvoudig hanglampen onder een lichtkoepel of lichtstraat plaatsen. Omdat het ophangsysteem maar op één punt vast zit en verder vrij kan bewegen, kun je gemakkelijk je hanglamp verplaatsen. Ook naar een plek weer géén plafond boven de hanglamp zit.

Zo werkt de Lightswing®

schuif en draai je lamp eenvoudig onder de lichtkoepel

Het Lightswing® ophangsysteem sluit je aan over het huidige aansluitpunt naast de lichtstraat. Doordat de Lightswing® 360° kan draaien en in beide richtingen kan schuiven, kun je heel eenvoudig je lamp naar de juiste plek bewegen. De Lightswing is geschikt voor één of twee hanglampen. Je kunt zelf kiezen welke hanglampen je aan de Lightswing bevestigt. Met de Lightswing® kan je dus heel eenvoudig je hanglamp onder de lichtkoepel of lichtstraat plaatsen.

Dit zeggen onze klanten