Hanglamp op elke gewenste plek

Het kan soms lastig zijn om je hanglamp te bevestigen op de perfecte plek. De Lightswing is hier de ideale oplossing voor!

Gezien bij

Je hanglamp altijd op de perfecte plaats

Zit je centraaldoos niet in de buurt van het punt waar je de hanglamp wit hebben? Doordat de Lightswing 360° kan draaien en in beide richtingen tot we 80 cm kan schuiven ontstaat er een diameter van 1.60 meter waarin je de lamp vrij kan verplaatsen. Mocht de centraaldoos zich nou niet binnen deze diameter bevinden dan kun je met behulp van de opbouwring de Lightswing op een andere plaats bevestigen.

Op elke plek op te monteren

Met behulp van de opbouwring is de Lightswing op elke gewenste plek aan het plafond te monteren. Door de opbouwring kun je de lamp ophangen zonder centraaldoos.

Eenvoudig verplaatsen

De Lightswing kan 360º draaien en tot wel 80 cm schuiven. Hierdoor kun je de hanglamp eenvoudig verplaatsen naar de perfecte plek.

Eenvoudig te monteren

Een hanglamp ophangen was nog nooit zó eenvoudig. Je monteert de Lightswing op het plafond en je hanglamp(en) aan de snelsluiting. Binnen een paar stappen geregeld.

Hanglampen tot 3,5 kg

Door de stevige stalen constructie van de Lightswing kunnen er hanglampen bevestigd worden tot 3,5 kg. Ook als je de Lightswing helemaal uitschuift. 

Je lamp ophangen zonder centraaldoos

Met behulp van de opbouwring is het mogelijk om de Lightswing te bevestigen op elke plek aan het plafond. Normaal gesproken zit de Lightswing plat tegen het plafond, waardoor het niet mogelijk is hier een snoer onderdoor te bevestigen. Hierdoor zou de Lightswing niet meer kunnen draaien. Wil je de Lightswing bevestigen zonder centraaldoos dan moet je eerst de opbouwring bevestigen. De opbouwring kun je op elke gewenste plek monteren. De Lightswing wordt vervolgens op de opbouwring geplaatst. Doordat de Lightswing niet strak tegen het plafond zit kan deze nog vrij draaien als er een stroomdraad of kabelgoot onderdoor loopt.

De opbouwring voor de Lightswing

De opbouwring is bij de meeste gevallen niet nodig omdat de diameter vaak groot genoeg is. Hierdoor wordt deze niet bij elk model standaard meegeleverd. Bij de Lightswing in de kleuren: wit, matzwart en RVS wordt deze wel standaard meegeleverd. Wil je één van de andere stijlvolle kleuren van de Lightswing en heb je een opbouwring nodig dan kun je een berichtje sturen naar onze service afdeling.

Vlotte respons en goede service!

Vlotte respons ontvangen na contact via website, snelle communicatie waarin onze vraag zeer snel goed werd beantwoord en we heel snel geholpen werden. De opbouwring is zeer snel geleverd. Uitstekende service, waarvoor onze dank.
Ann

Ziet er netjes uit

Mijn lichtpunt zit op een onlogische plek maar met de Lightswing hangt mijn lamp toch waar ik die wil hebben. Snelle levering en goed naast lichtpunt te installeren met de extra ring. Zo ziet het er weer mooi uit.
Maarten

Beschikbaar voor één en twee hanglampen

Verkrijgbaar in 7 stijlvolle kleuren
Wit, Mat zwart, Chroom, Koper, RVS, Messing, Verzinkt

LIGHTSWING SINGLE
Vanaf 99,95

 • Op elke plek te monteren 
 • 360° graden draaien
 • 80 cm schuiven in beide richtingen
 • Totale lengte 90 cm
 • Geschikt voor hanglampen tot 3,5 kg


LIGHTSWING TWIN
Vanaf 149,95

 • Op elke plek te monteren 
 • 360° graden draaien
 • 75 cm schuiven in beide richtingen
 • Lampen hangen 90 cm uit elkaar
 • Geschikt voor hanglampen tot 3,5 kg
 • Tevens te gebruiken met één hanglamp

H2 Key word hanglamp verplaatsen.

Korte beschrijving. De prefecte oplossing voor ieder huishouden.

Bekend van VT Wonen en Eigen Huis&Tuin

huishoudens voorzien

Gemiddelde Trustpilot beoordeling

Vragen over de Lightswing?

Neem bij vragen of onduidelijkheden gerust contact met ons op via het telefoonnummer of contactformulier onderaan de pagina.

Heb ik de opbouwring altijd nodig?

Nee, de opbouwring is alleen nodig als de Lightswing niet over de centraaldoos wilt monteren. Met behulp van de opbouwring kun je de Lightswing op elke gewenste plek aan het plafond bevestigen.

Is mijn plafond geschikt voor de Lightswing?

De Lightswing is geschikt voor bijna ieder plafond. Rondom de aansluiting (de centraaldoos) moet indien nodig eerst versteviging in worden aangebracht. In de meeste gevallen is dit er zelfs al! Controleer of een ingedraaide plug met schroef optimaal houvast heeft voordat je de Lightswing gaat monteren.

Kan ik de Lightswing Twin ook als Single gebruiken?

Ja. De Lightswing Twin beschikt over twee aansluitingen maar kan tevens met één hanglamp gebruikt worden. Zo kun je eenvoudig switchen tussen één of twee lampen. Let er wel op dat lampen nooit zwaarder dan 3,5 kg mogen zijn.

Hoeveel gewicht kan er aan de Lightswing hangen?

Plafondplaat, behuizing en geleider zijn uit solide staal vervaardigd. De Lightswing Single kan de hefboomwerking, met één lamp tot 3,5 kg, moeiteloos aan. De Lightswing Twin kan aan beide uiteinden een lamp van max 3.5 kg aan. Er kan niet één lamp van 7 kg aan, zwaarder dan 3.5 kg per lamp wordt ten zeerste afgeraden.

Onder andere verkrijgbaar bij