Hanglamp op elke gewenste plek

Het kan soms lastig zijn om je hanglamp te bevestigen op de perfecte plek. De Lightswing is hier de ideale oplossing voor!

Je hanglamp altijd op de perfecte plaats

Je hanglamp altijd op de perfecte plaats

Je hanglamp altijd op de perfecte plaats

Zit je centraaldoos niet in de buurt van het punt waar je de hanglamp wit hebben? Doordat de Lightswing 360° kan draaien en in beide richtingen tot we 80 cm kan schuiven ontstaat er een diameter van 1.60 meter waarin je de lamp vrij kan verplaatsen. Mocht de centraaldoos zich nou niet binnen deze diameter bevinden dan kun je met behulp van de opbouwring de Lightswing op een andere plaats bevestigen.

Je lamp ophangen zonder centraaldoos

Je lamp ophangen zonder centraaldoos

Je lamp ophangen zonder centraaldoos

Met behulp van de opbouwring is het mogelijk om de Lightswing te bevestigen op elke plek aan het plafond. Normaal gesproken zit de Lightswing plat tegen het plafond, waardoor het niet mogelijk is hier een snoer onderdoor te bevestigen. Hierdoor zou de Lightswing niet meer kunnen draaien. Wil je de Lightswing bevestigen zonder centraaldoos dan moet je eerst de opbouwring bevestigen. De opbouwring kun je op elke gewenste plek monteren. De Lightswing wordt vervolgens op de opbouwring geplaatst. Doordat de Lightswing niet strak tegen het plafond zit kan deze nog vrij draaien als er een stroomdraad of kabelgoot onderdoor loopt.

Ervaringen van
anderen

Meer dan 25.000 klanten gingen je voor!

Altijd op de perfecte plek met de Lightswing

Nog geen Lightswing in huis?

Haal jouw Lightswing nu eenvoudig en snel in huis via onze webshop!