Gratis verzending & retourneren
Gratis verzending & retourneren

30 dagen bedenktijd
30 dagen bedenktijd

Koop nu, betaal later
Koop nu, betaal later

Hang jouw hanglamp op elke plek

Bij het bevestigen van een hanglamp aan je plafond ben je altijd afhankelijk van het bestaande aansluitpunt. Kies daarom voor het Lightswing® ophangsysteem. Dit ophangsysteem voor hanglampen zorgt ervoor dat je zelf kunt kiezen waar je hanglamp komt te hangen. De Lightswing® is de uitkomst wanneer het aansluitpunt niet goed zit.

Lightswing Twin splitfoto tafel gedraaid

Je hanglamp altijd op de juiste plek

Zit je centraaldoos niet in de buurt van het punt waar je de hanglamp wilt hebben? Met de Lightswing® is dat geen probleem. Je bevestigt het Lightswing® ophangsysteem over de centraaldoos. Vervolgens hang je de lamp aan de Lightswing®. De arm van de Lightswing® kan heen en weer schuiven. Dus wil je de hanglamp een halve meter naar links? Geen enkel probleem. Daarnaast kun je de arm ook 360 graden draaien. Zo kan je hanglamp dus letterlijk alle kanten op bewegen.

Lamp ophangen zonder centraaldoos

Heb je geen (geschikte) centraaldoos waaraan je de Lightswing® kunt bevestigen? Ook dan kun je het Lightswing® ophangsysteem gebruiken. Met de handige opbouwring hoef je de Lightswing® niet aan de centraaldoos te bevestigen. Je kunt de opbouwring op een zelfgekozen plek monteren aan het plafond. Vervolgens kan de Lightswing® worden bevestigd aan de opbouwring. Wanneer je de opbouwring monteert is het wel belangrijk dat dit binnen het bereik is van een aansluitpunt. Zo kun je de Lightswing® voorzien van stroom. Hierdoor creëer je nog meer mogelijkheden om je hanglamp op de plek te hangen die jij voor ogen hebt.

Lightswing single zwart met hanglamp in de woonkamer
Dit zeggen onze klanten