Hanglamp op elke gewenste plek

Het kan soms lastig zijn om je hanglamp te bevestigen op de perfecte plek. De Lightswing is hier de ideale oplossing voor!

Gezien bij

Je hanglamp altijd op de perfecte plaats

Zit je centraaldoos niet in de buurt van het punt waar je de hanglamp wit hebben? Doordat de Lightswing 360° kan draaien en in beide richtingen tot we 80 cm kan schuiven ontstaat er een diameter van 1.60 meter waarin je de lamp vrij kan verplaatsen. Mocht de centraaldoos zich nou niet binnen deze diameter bevinden dan kun je met behulp van de opbouwring de Lightswing op een andere plaats bevestigen.

Op elke plek op te monteren

Met behulp van de opbouwring is de Lightswing op elke gewenste plek aan het plafond te monteren. Door de opbouwring kun je de lamp ophangen zonder centraaldoos.

Eenvoudig verplaatsen

De Lightswing kan 360º draaien en tot wel 80 cm schuiven. Hierdoor kun je de hanglamp eenvoudig verplaatsen naar de perfecte plek.

Eenvoudig te monteren

Een hanglamp ophangen was nog nooit zó eenvoudig. Je monteert de Lightswing op het plafond en je hanglamp(en) aan de snelsluiting. Binnen een paar stappen geregeld.

Hanglampen tot 3,5 kg

Door de stevige stalen constructie van de Lightswing kunnen er hanglampen bevestigd worden tot 3,5 kg. Ook als je de Lightswing helemaal uitschuift. 

Je lamp ophangen zonder centraaldoos

Met behulp van de opbouwring is het mogelijk om de Lightswing te bevestigen op elke plek aan het plafond. Normaal gesproken zit de Lightswing plat tegen het plafond, waardoor het niet mogelijk is hier een snoer onderdoor te bevestigen. Hierdoor zou de Lightswing niet meer kunnen draaien. Wil je de Lightswing bevestigen zonder centraaldoos dan moet je eerst de opbouwring bevestigen. De opbouwring kun je op elke gewenste plek monteren. De Lightswing wordt vervolgens op de opbouwring geplaatst. Doordat de Lightswing niet strak tegen het plafond zit kan deze nog vrij draaien als er een stroomdraad of kabelgoot onderdoor loopt.

De opbouwring voor de Lightswing

De opbouwring is bij de meeste gevallen niet nodig omdat de diameter vaak groot genoeg is. Hierdoor wordt deze niet bij elk model standaard meegeleverd. Bij de Lightswing in de kleuren: wit, matzwart en RVS wordt deze wel standaard meegeleverd. Wil je één van de andere stijlvolle kleuren van de Lightswing en heb je een opbouwring nodig dan kun je een berichtje sturen naar onze service afdeling.

Vlotte respons en goede service!

Vlotte respons ontvangen na contact via website, snelle communicatie waarin onze vraag zeer snel goed werd beantwoord en we heel snel geholpen werden. De opbouwring is zeer snel geleverd. Uitstekende service, waarvoor onze dank.
Ann

Ziet er netjes uit

Mijn lichtpunt zit op een onlogische plek maar met de Lightswing hangt mijn lamp toch waar ik die wil hebben. Snelle levering en goed naast lichtpunt te installeren met de extra ring. Zo ziet het er weer mooi uit.
Maarten

Beschikbaar voor één en twee hanglampen

Verkrijgbaar in 3 stijlvolle en tijdloze kleuren
Mat wit, Mat zwart en RVS

LIGHTSWING SINGLE
Vanaf 109,95

 • Op elke plek te monteren 
 • 360° graden draaien
 • 80 cm schuiven in beide richtingen
 • Totale lengte 90 cm
 • Geschikt voor hanglampen tot 3,5 kg


LIGHTSWING TWIN
Vanaf 159,95

 • Op elke plek te monteren 
 • 360° graden draaien
 • 75 cm schuiven in beide richtingen
 • Lampen hangen 90 cm uit elkaar
 • Geschikt voor hanglampen tot 3,5 kg
 • Tevens te gebruiken met één hanglamp

Op elke gewenste plek.

De perfecte oplossing voor ieder huishouden.

Onder andere verkrijgbaar bij