Eenvoudig je hanglamp ophangen.

Hanglamp ophangen met de Lightswing.

Wanneer je lamp eindelijk hangt is deze nooit meer te verplaatsen. Je lamp hangt net maar moet toch nog een klein stukje worden verplaatst. De lamp of het lichtpunt eenvoudig verplaatsen gaat niet. Niet zonder extra boorgaten in het plafond of extra lange kabelgoten. Eigenlijk wil je zonder al te veel moeite je lampen kunnen verplaatsen, verwisselen en verwijderen. 

De Lightswing biedt de perfecte oplossing. Moeiteloos je hanglamp ophangen, verplaatsen en verwisselen. Hang je lampen op aan de Lightswing en schuif, draai en switch oneindig met je lampen. Verander eenvoudig je interieur door je lampen naar een andere plek te verplaatsen of wissel gemakkelijk van lamp. Een hanglamp ophangen doe je met de Lightswing!

Gemakkelijk ophangen.

De Lightswing is binnen een paar simpele stappen te monteren. Het ophangen van je lampen is binnen een paar minuten geregeld.

Voor elke hanglamp tot 3.5 kg

De stevige constructie kan een gewicht aan van 3.5 kg per lamp. In totaal 7 (Twin) of 3.5 (Single) kg.

Gemakkelijk switchen.

Eenvoudig het interieur aanpassen?  Met de snelsluiting kun je gemakkelijk lampen wisselen of verwijderen. 

Groot bereik.

Het ophangsysteem van de Lightswing kan in beide richtingen 80 cm schuiven. Zo heb je een totaal bereik van 160 cm.

Altijd op de juiste plek.

Je lamp ophangen maar nog steeds kunnen verplaatsen. De Lightswing kan 360° draaien.  Hangt altijd op de juiste plek.

Officiële webshop

Het unieke ophangsysteem van Lightswing is gepatenteerd. Je koopt direct van de fabrikant en officiële webshop.  

Verkrijgbaar in 7 stijlvolle kleuren

BESTEL NU

Kies je model

LIGHTSWING SINGLE
Vanaf € 99,95
LIGHTSWING TWIN
Vanaf € 149,95

FAQ

Wij versturen op werkdagen binnen 24 uur na ontvangst van uw bestelling. Na verzending sturen wij je direct een e-mail met een track en trace nummer zodat u het pakket kunt volgen. De gemiddelde levertijd bedraagt 1 a 2 werkdagen. We sturen alle pakketten met de pakketdienst van Post NL en dus niet met de reguliere post. U bent dus verzekerd van een snelle en zorgvuldige levering zonder extra kosten!

Het is niet mogelijk om uw bestelling bij ons af te halen. Dit komt omdat wij met geautomatiseerde magazijnen werken die geen afhaalbalie hebben.

De lightswing kan die zware hefboomwerking, mét lamp tot 3,5 kg, moeiteloos aan. Plafondplaat, behuizing en geleider zijn om die reden uit solide staal vervaardigd. Raadpleeg bij twijfel altijd een vakman.

De vraag hoeveel gewicht je plafond aan kan is minstens zo belangrijk. Rondom de lichtpuntaansluiting (de centraaldoos) moet indien nodig eerst versteviging in het plafond worden aangebracht. Controleer of een ingedraaide plug met schroef optimaal houvast heeft voordat je de lightswing gaat monteren.

Add to cart