Eenvoudig je hanglamp ophangen met de Lightswing.

Eenvoudige montage.

De Lightswing is binnen een paar stappen te monteren. Ophangen is binnen een paar minuten geregeld.

Altijd op de juiste plek.

De Lightswing kan in beide richtingen 360° draaien. Zo hangt je lamp altijd op de juiste plek.

Groot bereik.

De Lightswing kan in beide richtingen 80 cm schuiven. Zo heb je een totale diameter van 160 cm.

Gemakkelijk switchen.

Dankzij de handige snelsluiting kun je de lamp gemakkelijk weghalen of verwisselen. 

Voor elke hanglamp tot 3.5 kg

De Lightswing is geschikt voor elke hanglamp tot 3.5 kg.

Officiële webshop

Wij zijn de enige echte fabrikant en officiële leverancier van de Lightswing.

Hanglamp ophangen met de Lightswing.

Je hanglamp ophangen en nog steeds eenvoudig kunnen verplaatsen? Lightswing biedt de ideale oplossing. De Lightswing is een ophangsysteem voor hanglampen waarmee je snel en gemakkelijk het lichtpunt kunt verplaatsen. Een keer ophangen en je lamp hangt voor altijd goed. 

Handig wanneer je met het interieur wilt schuiven maar het lichtpunt niet boven de tafel zit. De Lightswing kan in alle richtingen tot 80 centimeter verschuiven en 360 graden draaien. Met de handige snelkoppeling aan het uiteinde kun je tevens snel lampen wisselen of tijdelijk weghalen.

Een hanglamp ophangen was nog nooit zó eenvoudig. Je monteert de Lightswing op het plafond en je hanglamp(en) aan de snelkoppeling. De Lightswing Single geschikt voor elke hanglamp tot max. 3,5 kilo.

Verkrijgbaar in 7 kleuren

BESTEL NU

Kies je model

LIGHTSWING SINGLE
Vanaf € 99,95
LIGHTSWING TWIN
Vanaf € 149,95
0
Beoordeling op Trustpilot
1 jaar
Toonaangevende ervaring
1 +
Huishoudens voorzien

FAQ

Wij versturen op werkdagen binnen 24 uur na ontvangst van uw bestelling. Na verzending sturen wij je direct een e-mail met een track en trace nummer zodat u het pakket kunt volgen. De gemiddelde levertijd bedraagt 1 a 2 werkdagen. We sturen alle pakketten met de pakketdienst van Post NL en dus niet met de reguliere post. U bent dus verzekerd van een snelle en zorgvuldige levering zonder extra kosten!

Het is niet mogelijk om uw bestelling bij ons af te halen. Dit komt omdat wij met geautomatiseerde magazijnen werken die geen afhaalbalie hebben.

De lightswing kan die zware hefboomwerking, mét lamp tot 3,5 kg, moeiteloos aan. Plafondplaat, behuizing en geleider zijn om die reden uit solide staal vervaardigd. Raadpleeg bij twijfel altijd een vakman.

De vraag hoeveel gewicht je plafond aan kan is minstens zo belangrijk. Rondom de lichtpuntaansluiting (de centraaldoos) moet indien nodig eerst versteviging in het plafond worden aangebracht. Controleer of een ingedraaide plug met schroef optimaal houvast heeft voordat je de lightswing gaat monteren.

Add to cart