Eenvoudig een hanglamp ophangen

Moeiteloos je hanglamp ophangen, verplaatsen én verwisselen. Het kan eenvoudig met de Lightswing®. Hang je lamp op aan de Lightswing® en verander oneindig de positie van je hanglamp. Het verplaatsen doe je makkelijk zelf en zonder gereedschap.

Snel lampen ophangen en afwisselen

Snel lampen ophangen en afwisselen

Snel lampen ophangen en afwisselen

De Lightswing® is een ophangsysteem voor één of twee hanglampen. Je bevestigt de Lightswing® aan het plafond. Vervolgens kun je zelf kiezen welke lampen je aan de arm van de Lightswing® bevestigt. De lampen worden aan een los onderdeel vastgemaakt. Dit onderdeel wordt de Quick Release genoemd. De Quick Release kun je zo in en uit de Lightswing® schuiven. Dit heeft als voordeel dat je snel even je hanglamp van het plafond kunt halen. Ook kun je hierdoor gemakkelijk je interieur veranderen en de hanglamp vervangen door een nieuwe. Een lamp ophangen aan de Lightswing® is immers zo gepiept!

Hanglamp verplaatsen met de Lightswing®

Hanglamp verplaatsen met de Lightswing®

Hanglamp verplaatsen met de Lightswing®

Ook voor het verplaatsen van je hanglamp is de Lightswing® handig. Het ophangsysteem voor hanglampen biedt de oplossing voor wanneer jouw lichtpunt niet op de juiste plek zit. Je kunt je lamp naar een andere plek verplaatsen zonder dat je weer moet boren in je plafond of de stroomkabels moet verleggen. Met behulp van de Lightswing® schuif je de lamp eenvoudig naar de nieuwe, juiste plek.

Dit zeggen onze klanten

Bekijk de reviews en lees wat anderen te zeggen hebben over de Lightswing®.

Moeiteloos je hanglampen ophangen

Nog geen Lightswing in huis?

Ga jij voor de Lightswing® Single of voor de Lightswing® Twin? En weet je ook al welke lengte en kleur je wil? Bestel eenvoudig en snel jouw Lightswing®.