Gratis verzending & retourneren
Gratis verzending & retourneren

30 dagen bedenktijd
30 dagen bedenktijd

Koop nu, betaal later
Koop nu, betaal later

Hanglamp aan een ornament

Een hanglamp aan een ornament bevestigen? Dat gaat eenvoudig met het Lightswing® ophangsysteem. Een plafond rozet of ornament heeft vaak de mogelijkheid om een hanglamp te bevestigen. Met de Lightswing® worden het ornament en de hanglamp een ware eyecatcher in jouw interieur.

Hanglamp aan een plafond ornament met lightswing wit

Een plafond ornament met hanglamp

– Geen loshangende kabels of slordige afwerking

Een ornament aan het plafond geeft een kamer een klassieke en romantische uitstraling. Door de hanglamp te bevestigen aan het ornament ontstaat er een luxe uitstraling waarbij het ornament en de hanglamp echt in het oog springen. Helaas zit een ornament vaak niet op de juiste plek. Maar geen zorgen. Wil je de hanglamp op een ander plek hangen dan waar het ornament zit? Met de Lightswing® is het mogelijk, zónder loshangende kabels of een slordige afwerking.

Een hanglamp ophangen naast je ornament

Met behulp van de Lightswing® kun je de hanglamp eenvoudig verplaatsen naar de juiste plek, zonder dat er losse kabels vanaf het ornament hangen. Je kunt het Lightswing® ophangsysteem bevestigen op het ornament. De Lightswing® kan vervolgens vrij ronddraaien en schuiven. Hierdoor kun je de hanglamp zelf op de juiste plek hangen. Doordat je gebruik maakt van de opbouwring, kan de Lightswing® langs het ornament verplaatsen zonder deze te beschadigen.

Lightswing single wit woonkamer met hanglamp

Nog geen Lightswing® in huis?

Hoor van onze klanten

Waarom jij een Lightswing® moet hebben