Hanglamp aan een ornament

Een ornament die niet op de juiste plek zit? Geen probleem voor de Lightswing.

Gezien bij

Een plafond ornament met hanglamp

Een ornament aan het plafond geeft je kamer vaak een klassieke en wat romantische uitstraling. Vaak zit er in een ornament de mogelijkheid om hier een hanglamp te bevestigen. Door de hanglamp te bevestigen in het ornament ontstaat er een luxe uitstraling waar het plafond en de hanglamp echt in het oog springen. Is het nodig dat de hanglamp op een ander plek komt te hangen omdat de hanglamp daar het meest tot zijn recht komt? Dan is het natuurlijk niet mooi als er een losse kabel vanaf het ornament hangt.

Een hanglamp naast je ornament

Met behulp van de Lightswing kun je de hanglamp eenvoudig verplaatsen naar de goede plaats zonder dat er losse kabels vanaf het ornament hangen. Je kunt de Lightswing (met de opbouwring) bevestigen op het ornament. De Lightswing kan vervolgens 360° draaien en in beide richtingen tot wel 80 cm schuiven. Hierdoor kun je de hanglamp altijd op de juiste plaats hangen. Doordat je gebruik maakt van de opbouwring kan de Lightswing langs het ornament verplaatsen zonder hier over heen te schaven.

Eenvoudig te monteren

De Lightswing is eenvoudig aan het plafond te monteren. Ook als de Lightswing op een ornament gemonteerd wordt is het bevestigen in een paar simpele stappen geregeld. 

Eenvoudig te verplaatsen

Met behulp van de Lightswing is je hanglamp eenvoudig te verplaatsen binnen een diameter van 1.60 meter. Doordat je de Lightswing 360º kan draaien en tot 80 cm kan schuiven. 

Hanglampen tot 3,5 kg

Door de stevige stalen constructie kunnen er hanglampen tot 3,5 kg aan bevestigd worden. Ook als deze helemaal is uitgeschoven.

De Lightswing bij een plafond ornament

Wil je graag de Lightswing gebruiken om de hanglamp op een stijlvolle manier naast je plafond ornament te hangen? Om de Lightswing te bevestigen op het ornament raden we aan om de opbouwring te gebruiken. Bij de kleuren: wit, matzwart en RVS wordt deze opbouwring standaard meegeleverd. Wil je graag één van de andere stijlvolle kleuren? Dan kunt u een berichtje sturen naar onze service afdeling voor een opbouwring.  

Ziet er netjes uit

Mijn lichtpunt zit op een onlogische plek maar met de Lightswing hangt mijn lamp toch waar ik die wil hebben. Snelle levering en goed naast lichtpunt te installeren met de extra ring. Zo ziet het er weer mooi uit.
Maarten

Vlotte respons en goede service!

Vlotte respons ontvangen na contact via website, snelle communicatie waarin onze vraag zeer snel goed werd beantwoord en we heel snel geholpen werden. De opbouwring is zeer snel geleverd. Uitstekende service, waarvoor onze dank.
Ann

Beschikbaar voor één en twee hanglampen

Verkrijgbaar in drie stijlvolle en tijdloze kleuren
Mat wit, Mat zwart en RVS

LIGHTSWING SINGLE
Vanaf 109,95

 • Geschikt voor bevestigen op ornament
 • 360° graden draaien
 • 80 cm schuiven in beide richtingen
 • Totale lengte 90 cm
 • Geschikt voor hanglampen tot 3,5 kg


LIGHTSWING TWIN
Vanaf 159,95

 • Geschikt voor bevestigen op ornament
 • 360° graden draaien
 • 75 cm schuiven in beide richtingen
 • Lampen hangen 90 cm uit elkaar
 • Geschikt voor hanglampen tot 3,5 kg
 • Twee hanglampen aan één lichtpunt

Inspirerende voorbeelden

Inspirerende foto’s van de Lightswing met een ornament

Onder andere verkrijgbaar bij