Eindeloos je hanglamp verplaatsen

Eindeloos je hanglamp verplaatsen met het flexibele ophangsysteem van Lightswing. Bevestig de Lightswing aan je plafond en verbind je hanglamp met de Lightswing. De eenvoudigste oplossing om je hanglampen naar de juiste plek te verplaatsen.

Gezien bij

Hoe kun je gemakkelijk je hanglampen verplaatsen?

Je lamp hangt net niet op de juiste plek. De lamp verhangen gaat niet zonder veel moeite en extra gaten in het plafond. De lampen met de tafel meedraaien zit er niet in. Van interieur veranderen is vaak een tijdrovende klus. De Lightswing biedt de ideale oplossing. Een flexibel ophangsysteem voor een of twee hanglampen waarmee je gemakkelijk je lampen kunt verplaatsen. Ideaal als je aansluitpunt verkeerd zit of je graag van interieur veranderd. Eenvoudig op te hangen en eindeloos te verplaatsen.

Moeiteloos je hanglamp verplaatsen

De Lightswing kan 360° draaien en in beide richtingen 80 cm schuiven. Het ophangsysteem heeft een totaal bereik van 160 cm. Zo verplaats je de hanglamp altijd naar de juiste plek.

Snel je lampen verwijderen

De Lightswing beschikt aan het uiteinde over een handige snelsluiting. Met deze aansluiting kun je snel je hanglampen verwisselen of tijdelijk verwijderen.

Eenvoudig te monteren

Een hanglamp ophangen was nog nooit zó eenvoudig. Je monteert de Lightswing op het plafond en je hanglamp(en) aan de snelsluiting. Binnen een paar stappen geregeld.

Voor elke hanglamp tot 3.5 kg

De stevige stalen constructie van de Lightswing kan een gewicht aan van 3.5 kg per lamp. De Lightswing is ook geschikt voor hanglampen met ketting of staaldraad. De ketting of het staaldraad is eenvoudig aan het uiteinde te bevestigen.

Nu verkrijgbaar bij KARWEI Bouwmarkten

De Lightswing is vanaf nu verkrijgbaar bij geselecteerde KARWEI bouwmarkten. De Lightswing is exclusief verkrijgbaar in Sneek, Broek op Langedijk, Berkel en Rodenrijs, Hendrik Ido Ambacht, Ede en Best.

Op elke gewenste plek!

De Lightswing kan over de centraaldoos geplaatst worden. Met de opbouwring is het ook mogelijk om de Lightswing op een andere plek aan het plafond te monteren. De plek hoeft alleen bereikbaar te zijn voor een kabel vanaf de centraaldoos.

Snel en gemakkelijk je hanglamp verhangen

Hanglamp niet op de juiste plek? De Lightswing is een flexibel ophangsysteem waarmee je snel en gemakkelijk je hanglamp verplaatst. Je lichtpunt verplaatsen is niet nodig want met de Lightswing hangt je lamp altijd op de juiste plek. De Lightswing kan in beide richtingen tot 80 cm verschuiven en 360° draaien. Met de handige snelsluiting aan het uiteinde kun je snel lampen wisselen of tijdelijk verwijderen. Verander eenvoudig van interieur.

Hanglamp verplaatsen zonder boren in het plafond

Om de Lightswing over de centraaldoos te plaatsen boor je vier kleine gaten in het plafond. Dankzij het grootte bereik van de Lightswing, hang je lamp daarna altijd op de juiste plek. Met de opbouwring is het mogelijk om de Lightswing op elke gewenste plek te monteren. Dan boor je vier kleine gaten op de gewenste plek. Je kunt je hanglampen vanuit elke hoek naar de juiste plek verplaatsen.

Fantastische oplossing!

Fantastische oplossing om je lamp boven je tafel te krijgen, en dat je niet je plafond hoeft te beschadigen door extra gaten te boren.
Installatie is ook heel makkelijk, het is mij ook gelukt met 2 linker handen.

Eric Noordermeer

Top product

Wat een prachtige uitvinding zeg! Lampen kun je op een eenvoudige manier in de juiste positie hangen. Had ik eerder moeten weten. Nog een bijzonder iets is dat je de hanglampen met een simpele beweging kunt verwijderen. Handig als je de tafel weghaald om ruimte te creëren… of tafel dwars plaatsen en de swing ook een kwart kunt verplaatsen. Goed product ! Zijn er erg blij mee.

PJ Mullier

Beschikbaar voor één en twee hanglampen

Verkrijgbaar in drie stijlvolle en tijdloze kleuren.
Mat wit, Mat zwart en RVS.

LIGHTSWING SINGLE
Vanaf 109,95

  • 360° graden draaien
  • 80 cm schuiven in beide richtingen
  • Totale lengte 90 cm
  • 160 cm diameter bereik
  • Geschikt voor hanglampen tot 3,5 kg


LIGHTSWING TWIN
Vanaf 159,95

  • 360° graden draaien
  • 75 cm schuiven in beide richtingen
  • Lampen hangen 90 cm uit elkaar
  • Geschikt voor hanglampen tot 3,5 kg
  • Tevens te gebruiken met één hanglamp

Altijd op de juiste plek.

De prefecte oplossing voor ieder huishouden.

Onder andere verkrijgbaar bij