• Gratis verzending (NL & BE)
  • Voor 16.00 uur besteld is morgen in huis
  • 30 dagen retourtermijn

Eindeloos je hanglamp verplaatsen.

Eindeloos van interieur veranderen met het flexibele ophangsysteem van Lightswing. Hiermee verplaats je een lamp altijd naar de juiste plek. 

360° draaien

De Lightswing kan in beide richtingen 360° draaien. Zo verplaats je de lamp altijd naar de juiste plek.

Simpel schuiven

Het ophangsysteem van de Lightswing kan in beide richtingen 80 cm schuiven. Zo heb je een totaal bereik van 160 cm.

Eenvoudige montage

Het monteren van de Lightswing is binnen een paar stappen geregeld. Binnen een paar minuten verplaats je gemakkelijk je hanglamp.

Wisselen of verwijderen

Eenvoudig het interieur aanpassen?  Met de snelsluiting kun je simpel van lampen wisselen of de lampen  tijdelijk verwijderen.

Voor elke hanglamp tot 3.5 kg

De stevige constructie kan een gewicht aan van 3.5 kg per lamp. Ook hanglampen met ketting of staaldraad kun je eenvoudig verplaatsen.

Officiële webshop

De Lightswing is een uniek ophangsysteem. Wij zijn de enige fabrikant en officiële webshop van de Lightswing.

Hanglamp verplaatsen met de Lightswing

Je lamp hangt net niet op de juiste plek. De hanglamp verplaatsen gaat niet zonder veel moeite en extra gaten in het plafond. De lampen met de tafel meedraaien zit er niet in. Van interieur veranderen is vaak een tijdrovende klus.

De Lightswing biedt de ideale oplossing. Een flexibel ophangsysteem voor een of twee hanglampen waarmee je gemakkelijk je hanglamp kunt verplaatsen. Ideaal als je een hanglamp wilt verplaatsen maar het aansluitpunt verkeerd zit. Met een Lighstwing kun je eindeloos je hanglampen verplaatsen.

Hanglamp niet op de juiste plek? De Lightswing is een flexibel ophangsysteem waarmee je snel en gemakkelijk je hanglamp verplaatst. Met de Lightswing hangt je lamp altijd op de juiste plek.

De Lightswing kan in beide richtingen tot 80 cm verschuiven en 360° draaien. Met de handige snelsluiting aan het uiteinde kun je snel lampen wisselen of tijdelijk verwijderen. Verander eenvoudig van interieur. 

 Gezien bij VT Wonen en Eigen Huis&Tuin

 Al meer dan 10.000 huishoudens voorzien

 Meer dan 5 jaar toonaangevende ervaring

Klanten over Lightswing

Gemiddeld beoordeeld met een 4.5/5 op Trustpilot

Verkrijgbaar in 7 stijlvolle kleuren

Wit, Matzwart, Chroom, Koper, RVS, Messing en Verzinkt

Lightswing SINGLE

Voor één hanglamp

Vanaf € 99,95

Lightswing TWIN

Voor één of twee hanglampen

Vanaf € 149,95

Laat je inspireren

Neem voor meer inspirerende foto’s een kijkje op een van onze social media kanalen #lightswing

Veelgestelde vragen

Neem bij vragen of onduidelijkheden gerust contact met ons op via het onderstaande telefoonnummer of contactformulier.

Hoeveel gewicht kan er aan de Lightswing hangen?

De Lightswing kan die zware hefboomwerking, mét lamp tot 3,5 kg, moeiteloos aan. Plafondplaat, behuizing en geleider zijn om die reden uit solide staal vervaardigd. Raadpleeg bij twijfel altijd een vakman.

Is mijn plafond geschikt voor de Lightswing?

Rondom de lichtpuntaansluiting (de centraaldoos) moet indien nodig eerst versteviging in het plafond worden aangebracht. Controleer of een ingedraaide plug met schroef optimaal houvast heeft voordat je de Lightswing gaat monteren.

Kan ik de Lightswing overal aan het plafond plaatsen?

De opbouwring maakt het mogelijk om de Lightswing op elke gewenste plek op het plafond te monteren. Zorg er wel voor dat deze plek bereikbaar is voor het aansluitpunt. Je hoeft de ring alleen te gebruiken wanneer je de Lightswing niet over de centraaldoos kunt plaatsen.

Is mijn hanglamp geschikt voor de Lightswing?

De Lightswing is geschikt voor alle hanglampen met een gewicht van max. 3,5 kg. De Twin kan dit dankzij de sterke constructie aan beide kanten aan. Op het uiteinde van de Lightswing is het mogelijk om haakjes te monteren waar een ketting of staaldraad aan bevestigd kan worden.