Gratis verzending & retourneren
Gratis verzending & retourneren

30 dagen bedenktijd
30 dagen bedenktijd

Koop nu, betaal later
Koop nu, betaal later

Eenvoudig je hanglamp verplaatsen

Op zoek naar een oplossing om je hanglamp te verplaatsen? Dan is het Lightswing® ophangsysteem echt iets voor jou. De Lightswing® is het ophangsysteem waarmee je zonder gereedschap je hanglamp op een andere plek kunt hangen. Je kiest dus zelf de positie van je hanglamp. Zo hangt jouw lamp nooit meer verkeerd.

Lightswing Twin verplaats eettafel

Je hanglamp verplaatsen met de Lightswing®

– Een mooi en praktisch ophangsysteem

Je kunt een lamp verplaatsen, maar dat kost veel moeite én de afwerking is vaak niet mooi. Wanneer je gebruik maakt van het Lightswing® ophangsysteem, pak je beide problemen aan. Het ophangsysteem voor hanglampen zorgt dat je de lamp kunt verplaatsen naar een zelfgekozen plek op het plafond. Daarnaast zorgt de Lightswing® voor een mooie afwerking voor je hanglamp. Geen onnodige boorgaten of loshangende snoeren meer. De Lightswing® is een stijlvolle oplossing voor het verplaatsen van je een hanglamp, zónder gereedschap.

Eén of twee hanglampen verplaatsen

Snel én zonder gereedschap

Het Lightswing® ophangsysteem is geschikt voor één of twee hanglampen. Kies zelf welke lampen je aan de Lightswing® bevestigt. Bevestig de lampen aan het uiteinde van de Lightswing® nadat het systeem aan het plafond is gemonteerd. Het ophangsysteem kan worden bevestigd over de centraaldoos, of op een andere plek die bereikbaar is voor een elektriciteitskabel. Wanneer de Lightswing® aan je plafond hangt, kun je de arm eenvoudig heen en weer schuiven. Daarnaast kan de arm ook volledig ronddraaien. Zo kun je jouw hanglamp letterlijk alle kanten op bewegen. Handig toch?

Lightswing Twin mat wit eetkamer met twee hanglampen boven eetkamertafel
Hoor van onze klanten

waarom jij een Lightswing® moet hebben