Eindeloos je hanglamp verplaatsen

Eindeloos je hanglamp verplaatsen met het flexibele ophangsysteem van Lightswing. Bevestig de Lightswing aan je plafond en verbind je hanglamp met de Lightswing. De eenvoudigste oplossing om je hanglampen naar de juiste plek te verplaatsen.

Gezien bij

Hoe kun je gemakkelijk je hanglampen verplaatsen?

Je lamp hangt net niet op de juiste plek. De lamp verhangen gaat niet zonder veel moeite en extra gaten in het plafond. De lampen met de tafel meedraaien zit er niet in. Van interieur veranderen is vaak een tijdrovende klus. De Lightswing biedt de ideale oplossing. Een flexibel ophangsysteem voor een of twee hanglampen waarmee je gemakkelijk je lampen kunt verplaatsen. Ideaal als je aansluitpunt verkeerd zit of je graag van interieur veranderd. Eenvoudig op te hangen en eindeloos te verplaatsen.

Moeiteloos je hanglamp verplaatsen

De Lightswing kan 360° draaien en in beide richtingen 80 cm schuiven. Het ophangsysteem heeft een totaal bereik van 160 cm. Zo verplaats je de hanglamp altijd naar de juiste plek.

Snel je lampen verwijderen

De Lightswing beschikt aan het uiteinde over een handige snelsluiting. Met deze aansluiting kun je snel je hanglampen verwisselen of tijdelijk verwijderen.

Eenvoudig te monteren

Een hanglamp ophangen was nog nooit zó eenvoudig. Je monteert de Lightswing op het plafond en je hanglamp(en) aan de snelsluiting. Binnen een paar stappen geregeld.

Voor elke hanglamp tot 3.5 kg

De stevige stalen constructie van de Lightswing kan een gewicht aan van 3.5 kg per lamp. De Lightswing is ook geschikt voor hanglampen met ketting of staaldraad. De ketting of het staaldraad is eenvoudig aan het uiteinde te bevestigen.

Nu verkrijgbaar bij KARWEI Bouwmarkten

De Lightswing is vanaf nu verkrijgbaar bij geselecteerde KARWEI bouwmarkten. De Lightswing is exclusief verkrijgbaar in Sneek, Broek op Langedijk, Berkel en Rodenrijs, Hendrik Ido Ambacht, Ede en Best.

Op elke gewenste plek!

De Lightswing kan over de centraaldoos geplaatst worden. Met de opbouwring is het ook mogelijk om de Lightswing op een andere plek aan het plafond te monteren. De plek hoeft alleen bereikbaar te zijn voor een kabel vanaf de centraaldoos.

Snel en gemakkelijk je hanglamp verhangen

Hanglamp niet op de juiste plek? De Lightswing is een flexibel ophangsysteem waarmee je snel en gemakkelijk je hanglamp verplaatst. Je lichtpunt verplaatsen is niet nodig want met de Lightswing hangt je lamp altijd op de juiste plek. De Lightswing kan in beide richtingen tot 80 cm verschuiven en 360° draaien. Met de handige snelsluiting aan het uiteinde kun je snel lampen wisselen of tijdelijk verwijderen. Verander eenvoudig van interieur.

Hanglamp verplaatsen zonder boren in het plafond

Om de Lightswing over de centraaldoos te plaatsen boor je vier kleine gaten in het plafond. Dankzij het grootte bereik van de Lightswing, hang je lamp daarna altijd op de juiste plek. Met de opbouwring is het mogelijk om de Lightswing op elke gewenste plek te monteren. Dan boor je vier kleine gaten op de gewenste plek. Je kunt je hanglampen vanuit elke hoek naar de juiste plek verplaatsen.

Fantastische oplossing!

Fantastische oplossing om je lamp boven je tafel te krijgen, en dat je niet je plafond hoeft te beschadigen door extra gaten te boren.
Installatie is ook heel makkelijk, het is mij ook gelukt met 2 linker handen.

Eric Noordermeer

Top product

Wat een prachtige uitvinding zeg! Lampen kun je op een eenvoudige manier in de juiste positie hangen. Had ik eerder moeten weten. Nog een bijzonder iets is dat je de hanglampen met een simpele beweging kunt verwijderen. Handig als je de tafel weghaald om ruimte te creëren… of tafel dwars plaatsen en de swing ook een kwart kunt verplaatsen. Goed product ! Zijn er erg blij mee.

PJ Mullier

Beschikbaar voor één en twee hanglampen

Verkrijgbaar in 7 stijlvolle kleuren.
Wit, Mat zwart, Chroom, Koper, RVS, Messing en Verzinkt.

LIGHTSWING SINGLE
Vanaf 99,95

  • 360° graden draaien
  • 80 cm schuiven in beide richtingen
  • Totale lengte 90 cm
  • 160 cm diameter bereik
  • Geschikt voor hanglampen tot 3,5 kg


LIGHTSWING TWIN
Vanaf 149,95

  • 360° graden draaien
  • 75 cm schuiven in beide richtingen
  • Lampen hangen 90 cm uit elkaar
  • Geschikt voor hanglampen tot 3,5 kg
  • Tevens te gebruiken met één hanglamp

Altijd op de juiste plek.

De prefecte oplossing voor ieder huishouden.

Bekend van VT Wonen en Eigen Huis&Tuin

huishoudens voorzien

Gemiddelde Trustpilot beoordeling

Vragen over de Lightswing?

Neem bij vragen of onduidelijkheden gerust contact met ons op via het telefoonnummer of contactformulier onderaan de pagina.

Is mijn plafond geschikt voor de Lightswing?

De Lightswing is geschikt voor bijna ieder plafond. Rondom de aansluiting (de centraaldoos) moet indien nodig eerst versteviging in worden aangebracht. In de meeste gevallen is dit er zelfs al! Controleer of een ingedraaide plug met schroef optimaal houvast heeft voordat je de Lightswing gaat monteren.

Kan ik de Lightswing Twin ook als Single gebruiken?

Ja. De Lightswing Twin beschikt over twee aansluitingen maar kan tevens met één hanglamp gebruikt worden. Zo kun je eenvoudig switchen tussen één of twee lampen. Let er wel op dat lampen nooit zwaarder dan 3,5 kg mogen zijn.

Kan ik de Single ombouwen naar een Twin?

Nee. De Lightswing Single is geschikt voor één hanglamp. De Lightswing is geassembleerd en kan later niet omgebouwd worden tot Twin. Mocht je twijfelen, ga dan voor de Twin. Deze kan met één of twee hanglampen worden gebruikt. 

Heb ik maar één aansluitpunt nodig voor de Lightswing Twin?

Jazeker. Een bijkomend voordeel van de Lightswing Twin is dat je maar een aansluitpunt nodig hebt voor twee hanglampen. Heb je maar één aansluitpunt en wil je twee lampen boven tafel? Dan is de Lightswing Twin de ideale oplossing.

Hoeveel gewicht kan er aan de Lightswing hangen?

Plafondplaat, behuizing en geleider zijn uit solide staal vervaardigd. De Lightswing Single kan de hefboomwerking, met één lamp tot 3,5 kg, moeiteloos aan. De Lightswing Twin kan aan beide uiteinden een lamp van max 3.5 kg aan. Er kan niet één lamp van 7 kg aan, zwaarder dan 3.5 kg per lamp wordt ten zeerste afgeraden.

Onder andere verkrijgbaar bij