Hanglamp boven je bureau

Optimaal licht op je werkplek? Kies voor een hanglamp boven je bureau. Met de Lightswing® hangt jouw hanglamp altijd boven je werkplek. Zo heb je nooit meer last weinig licht óf werken in je eigen schaduw.

Een hanglamp als bureauverlichting

Een hanglamp als bureauverlichting

Een hanglamp als bureauverlichting

Goede verlichting op je werkplek is essentieel. Het maakt je productief, alert én het heeft een positieve invloed op je stemming. Een goede oplossing hiervoor is een hanglamp boven het bureau. Voor het beste licht moet de hanglamp recht boven het bureau geplaatst worden. Wanneer je jouw lamp ophangt aan de Lightswing® weet je zeker dat jouw lamp altijd mooi boven je bureau hangt.

Hanglamp boven je bureau met de Lightswing®

Hanglamp boven je bureau met de Lightswing®

Hanglamp boven je bureau met de Lightswing®

Geen gedoe meer met snoeren verleggen of onnodig boren. Met de Lightswing® hangt jouw lamp in een handomdraai op de juiste plek. Je kunt zelf kiezen welke lamp je aan de Lightswing® bevestigt. Voor een optimaal resultaat kun je het beste kiezen voor een hanglamp met een dichte kap, die zorgt voor licht op één punt. En besluit je op het bureau ergens anders neer te zetten? Geen probleem, je werkplekverlichting beweegt met de Lightswing® eenvoudig mee. Voortaan altijd licht op de juiste plek!

Dit zeggen onze klanten

Bekijk de reviews en lees wat anderen te zeggen hebben over de Lightswing®.

De perfecte hanglamp op je werkplek

Nog geen Lightswing in huis?

Bestel jouw Lightswing® eenvoudig en snel via onze website! Eerst meer weten? Ontdek alles over de Lightswing® op onze website.