Gratis verzending & retourneren
Gratis verzending & retourneren

30 dagen bedenktijd
30 dagen bedenktijd

Koop nu, betaal later
Koop nu, betaal later

Hanglamp boven je bureau

Optimaal licht op je werkplek? Kies voor een hanglamp boven je bureau. Met het Lightswing® ophangsysteem hangt jouw hanglamp altijd boven je werkplek. Zo heb je nooit meer last van te weinig licht óf werken in je eigen schaduw.

Lightswing single zwart eetkamer

Een hanglamp als bureauverlichting

Hang je lamp op aan het Lightswing® ophangsysteem

Goede verlichting op je werkplek is essentieel. Het maakt je productief, alert én het heeft een positieve invloed op je stemming. Een goede oplossing hiervoor is een hanglamp boven het bureau. Voor het beste licht moet de hanglamp recht boven het bureau geplaatst worden. Wanneer je jouw lamp ophangt aan het Lightswing® ophangsysteem weet je zeker dat jouw lamp altijd mooi boven je bureau hangt.

Hanglamp boven je bureau met de Lightswing®

Altijd je lamp op de juiste plek boven je bureau

Geen gedoe meer met snoeren verleggen of onnodig boren. Met het Lightswing® ophangsysteem hangt jouw lamp in een handomdraai op de juiste plek. Je kunt zelf kiezen welke lamp je aan de Lightswing® bevestigt. Voor een optimaal resultaat kun je het beste kiezen voor een hanglamp met een dichte kap, die zorgt voor licht op één punt. En besluit je om het bureau ergens anders neer te zetten? Geen probleem, je hanglamp beweegt met de Lightswing® eenvoudig mee. Zo heb je voortaan altijd verlichting op de juiste plek!

werkplek hanglamp aan lightswing single wit
Dit zeggen onze klanten