Hanglamp boven je bureau

Goed licht bij je bureau is erg belangrijk wanneer je aan het werk bent. Een hanglamp boven je bureau is vaak niet zo vanzelfsprekend, gelukkig is hier een handige oplossing voor.

Goede verlichting op de werkplek

Goede verlichting op de werkplek

Goede verlichting op de werkplek

Als je veel vanuit huis werkt, is het je vast wel opgevallen dat licht veel invloed heeft op je werkhouding. Goede verlichting op de werkplek is daarom essentieel. Een groot raam is altijd fijn, al is het alleen maar om af en toe lekker naar buiten te kunnen kijken. Maar ook goede verlichting op de werkplek is geen overbodige luxe. Van goede verlichting word je namelijk productiever, je blijft er wakker van en het heeft een positieve invloed op je stemming, eetlust en alertheid.

Een stijlvolle hanglamp boven je bureau

Een stijlvolle hanglamp boven je bureau

Een stijlvolle hanglamp boven je bureau

Bureaus zijn niet altijd groot genoeg om een bureaulamp op kwijt te kunnen. Een goede oplossing hiervoor kan een hanglamp boven het bureau zijn. Om optimaal licht te hebben boven je bureau moet de hanglamp recht boven het bureau geplaatst worden.

Als het lichtpunt niet recht boven het bureau zit kun je bijvoorbeeld kabelgootjes gebruiken, dit is een praktische maar vaak niet de mooiste oplossing. De stijlvolle Lightswing kan over het huidige aansluitpunt bevestigd de arm kan vervolgens naar de juiste plaats geschoven worden.

Ervaringen van
anderen

Meer dan 25.000 klanten gingen je voor!

De perfecte hanglamp op je werkplek

Nog geen Lightswing in huis?

Haal jouw Lightswing nu eenvoudig en snel in huis via onze webshop!