Hanglamp boven je bureau

Goed licht bij je bureau is erg belangrijk wanneer je aan het werk bent. Een hanglamp boven je bureau is vaak niet zo vanzelfsprekend, gelukkig is hier een handige oplossing voor.

Gezien bij

Goede verlichting op de werkplek

Als je veel vanuit huis werkt, is het je vast wel opgevallen dat licht veel invloed heeft op je werkhouding. Goede verlichting op de werkplek is daarom essentieel. Een groot raam is altijd fijn, al is het alleen maar om af en toe lekker naar buiten te kunnen kijken. Maar ook goede verlichting op de werkplek is geen overbodige luxe. Van goede verlichting word je namelijk productiever, je blijft er wakker van en het heeft een positieve invloed op je stemming, eetlust en alertheid.

Een stijlvolle hanglamp boven je bureau

Bureaus zijn niet altijd groot genoeg om een bureaulamp op kwijt te kunnen. Een goede oplossing hiervoor kan een hanglamp boven het bureau zijn. Om optimaal licht te hebben boven je bureau moet de hanglamp recht boven het bureau geplaatst worden.

Als het lichtpunt niet recht boven het bureau zit kun je bijvoorbeeld kabelgootjes gebruiken, dit is een praktische maar vaak niet de mooiste oplossing. De stijlvolle Lightswing kan over het huidige aansluitpunt bevestigd de arm kan vervolgens naar de juiste plaats geschoven worden.

360° draaien

De Lightswing kan 360° draaien. Hierdoor kan je de hanglamp makkelijk verplaatsen van je bureau naar een ander plek in de kamer. 

Tot wel 80 cm schuiven

De arm van de Lightswing kan tot wel 80 cm heen en weer schuiven. Hierdoor heb je een diameter van 160 cm om je lamp te verplaatsen.

Overal in de werkkamer goed licht

Omdat de Lightswing verplaatsbaar is, hangt de verlichting in de werkkamer altijd op de juiste plek en zit je nooit in je eigen schaduw te werken.

Eenvoudig te monteren

De Lightswing is makkelijk te plaatsen op het huidige aansluitpunt. In een paar stappen hangt je hanglamp boven je bureau.

De perfecte hanglamp in de werkkamer

Goede verlichting in de werkkamer is erg belangrijk maar in veel gevallen is dit niet de enige functie van deze ruimte. De werkplek valt bijvoorbeeld samen met de kleding- of logeerkamer. Om de hanglamp voor elke functie op de perfecte plek te kunnen hangen kun je de hanglamp met de Lightswing op elk moment verplaatsen. De Lightswing kan 360º draaien in in beide richtingen tot wel 80 cm schuiven. Zo heb je altijd je hanglamp op de perfecte plek in de werkkamer.

Fijn product.

Met de Lightswing hebben we een flexibele oplossing in huis voor het probleem dat het lichtpunt in een kamer meestal niet daar zit waar je hem nodig hebt. Met de lightswing krijg je in feite een cirkel met een diameter van bijna twee meter waarbinnen je een lamp kunt ophangen. We hebben er nu dan ook meerdere in huis hangen.

Lucien

Goed syteem

Goed systeem, is werkelijk over nagedacht. De lamp hangt er niet alleen mooi bij, maar kan op elke moment de positie aanpassen. Product uitstekend, levering meer dan goed.

JCH

De perfecte oplossing voor boven je bureau

Verkrijgbaar in 7 stijlvolle kleuren
Wit, Mat zwart, Chroom, Koper, RVS, Messing, Verzinkt

LIGHTSWING SINGLE
Vanaf 99,95

  • Altijd de hanglamp op de juiste plek
  • 360° graden draaien
  • 80 cm schuiven in beide richtingen
  • Totale lengte 90 cm
  • Geschikt voor hanglampen tot 3,5 kg

Inspirerende voorbeelden 

Bekijk hoe de Lightswing wordt toegepast in een (multifunctionele) werkruimte.

Bekend van VT Wonen en Eigen Huis&Tuin

huishoudens voorzien

Gemiddelde Trustpilot beoordeling

Vragen over de Lightswing?

Neem bij vragen of onduidelijkheden gerust contact met ons op via het telefoonnummer of contactformulier onderaan de pagina.

Is mijn plafond geschikt voor de Lightswing?

De Lightswing is geschikt voor bijna ieder plafond. Rondom de aansluiting (de centraaldoos) moet indien nodig eerst versteviging in worden aangebracht. In de meeste gevallen is dit er zelfs al! Controleer of een ingedraaide plug met schroef optimaal houvast heeft voordat je de Lightswing gaat monteren.

Hoeveel gewicht kan er aan de Lightswing hangen?

Plafondplaat, behuizing en geleider zijn uit solide staal vervaardigd. De Lightswing Single kan de hefboomwerking, met één lamp tot 3,5 kg, moeiteloos aan. De Lightswing Twin kan aan beide uiteinden een lamp van max 3.5 kg aan. Er kan niet één lamp van 7 kg aan, zwaarder dan 3.5 kg per lamp wordt ten zeerste afgeraden.

Onder andere verkrijgbaar bij