Illumade B.V. – Bedenker van de Lightswing®

Wanneer je Lightswing® opzoekt, heb je de naam Illumade ook vast wel eens voorbij zien komen. En dat is geen toeval! Maar wat of wie is Illumade B.V. eigenlijk? En wat heeft Illumade te maken met Lightswing®? Dat leggen we je uit.

Maak kennis met Paul

Het gezicht achter Illumade B.V. en Lightswing®

Maak kennis met Paul

Maak kennis met Paul

Het gezicht achter Illumade B.V. en Lightswing®

We stellen je graag voor aan Paul, de gemeenschappelijke deler van Illumade B.V. en Lightswing®. Illumade kun je zien als de bedenker van de Lightswing®. De Lightswing® is dus een product van Illumade. En Paul? Die is het gezicht achter Illumade én achter Lightswing®.

De Lightswing® is een praktische oplossing voor het eenvoudig verplaatsen voor je hanglampen. Een specifiek product dus, voor een specifiek probleem. En daar zit ook meteen het onderscheid. Want waar Lightswing® zich volledig focust op één product. Kun je Illumade zien als de ‘hub’ waar nog veel meer slimme oplossingen worden ontwikkeld. De Lightswing® is één van deze oplossingen, maar de missie van Illumade is om met verschillende producten alledaagse irritaties te verminderen. Zo maken ze het leven van iedereen een stukje comfortabeler. Helder toch?

Wil je meer weten?

De missie om het dagelijks leven van zoveel mogelijk mensen een stukje makkelijker te maken, jaagt Paul niet  alleen na. Samen met een heel team wordt er gewerkt aan het continu verbeteren en verder ontwikkelen van deze producten. Waarbij nu de focus ligt op de Lightswing®. Benieuwd naar het team of de Lightswing®? Ontmoet het team of bekijk hoe het Lightswing® ophangsysteem werkt!