Gemakkelijk je lichtpunt verplaatsen.

Zit je lichtpunt niet op de juiste plek? Verplaats gemakkelijk het lichtpunt voor je hanglamp met het flexibele ophangsysteem van Lightswing.

Gezien bij

Lichtpunt verplaatsen naar de perfecte plek

Je lichtpunt zit net niet op de juiste plek. Niet precies boven de tafel. Het lichtpunt verplaatsen gaat niet zonder veel moeite. De lampen even met de tafel meedraaien zit er ook niet in. Even van interieur veranderen resulteert vaak in een tijdrovende klus.

De Lightswing biedt de perfecte oplossing. Een flexibel ophangsysteem voor een of twee hanglampen waarmee je gemakkelijk je lichtpunt kunt verplaatsen. Ideaal als je lichtpunt verkeerd zit of wanneer je vaak met je interieur schuift. Met een Lighstwing zit je lichtpunt altijd op de juiste plek.

360° draaien

De Lightswing kan in beide richtingen 360° draaien. Zo verplaats je het lichtpunt van je lamp altijd naar de juiste plek.

Simpel schuiven

Het ophangsysteem van de Lightswing kan in beide richtingen 80 cm schuiven. Zo heb je een totaal bereik van 160 cm diameter.

Moeiteloos wisselen of verwijderen

Eenvoudig het interieur aanpassen? Met de snelsluiting kun je simpel van lampen wisselen of de lampen  tijdelijk verwijderen.

Eenvoudige montage

Het monteren van de Lightswing is binnen 10 minuten voldaan. Binnen enkele stappen verplaats je gemakkelijk je lichtpunt.

Voor alle hanglampen tot 3.5 kg

De stevige constructie kan een gewicht aan van 3.5 kg per lamp. De Lightswing is ook geschikt voor hanglampen met ketting of staaldraad.

Op elke gewenste plek.

De opbouwring maakt het mogelijk om de Lightswing op elke gewenste plek aan het plafond te monteren. De plek hoeft alleen bereikbaar te zijn voor het aansluitpunt.

Hoe verplaats je gemakkelijk je lichtpunt?

Zit je lichtpunt niet op de juiste plek? Met de Lightswing zit je lichtpunt altijd op de juiste plek. Met het flexibele ophangsysteem verplaats je gemakkelijk het lichtpunt voor je hanglamp. Met de Lightswing hangt je lamp altijd op de juiste plek.

De Lightswing kan in beide richtingen tot 80 cm verschuiven en 360° draaien. Met de handige snelsluiting aan het uiteinde kun je snel lampen wisselen of tijdelijk verwijderen. Verander eenvoudig van interieur.

Supermooie oplossing

We zijn zeer tevreden over de snelle levering, goed verpakt, keurig! Montage-instructie is zeer duidelijk. En tot slot: Wat een geweldige oplossing om je (eetkamer)lamp netjes boven de tafel te hangen zonder dat je van die lelijke plakgootjes moet gebruiken! En mocht het nodig zijn kan de lamp snel iets opschuiven of zelfs moeiteloos even verwijderd worden zonder geklooi om stroomdraadjes los te halen.

Familie N.

Fantastisch product. Absolute aanrader.

Afgelopen week onze Lightswing opgehangen, en wat een fantastisch product. Stevig, eenvoudig te monteren en heel erg netjes afgewerkt. De prijs is net aan comfortabel, maar wellicht dat dit in de toekomst nog iets omlaag gaat zodra er in grotere massa’s gefabriceerd kan worden.

Rozemeijer

Beschikbaar voor één en twee hanglampen

Verkrijgbaar in drie stijlvolle en tijdloze kleuren
Mat wit, Mat zwart en RVS

LIGHTSWING SINGLE
Vanaf 109,95

  • Eenvoudig je lichtpunt verplaatsen
  • 360° graden draaien
  • 80 cm schuiven in beide richtingen
  • Totale lengte 90 cm
  • Geschikt voor hanglampen tot 3,5 kg


LIGHTSWING TWIN
Vanaf 159,95

  • Twee hanglampen aan één aansluitpunt
  • 360° graden draaien
  • 75 cm schuiven in beide richtingen
  • Lampen hangen 90 cm uit elkaar
  • Geschikt voor hanglampen tot 3,5 kg

Verplaats eenvoudig je lichtpunt 

De perfecte oplossing voor ieder huishouden

Onder andere verkrijgbaar bij