Eenvoudig je lichtpunt verplaatsen met de Lightswing.

Altijd op de juiste plek.

De Lightswing kan in beide richtingen 360° draaien. Zo hangt je lamp altijd op de juiste plek.

Schuift mee met het interieur.

De Lightswing kan in beide richtingen 80 cm schuiven. Zo heb je een totale diameter van 160 cm.

Gemakkelijk switchen.

Dankzij de handige snelsluiting kun je de lamp gemakkelijk weghalen of verwisselen. 

Voor elke hanglamp tot 3.5 kg

De Lightswing is geschikt voor elke hanglamp tot 3.5 kg. Ook met kabel of ketting.

Eenvoudige montage.

De Lightswing is binnen een paar stappen te monteren. Ophangen duurt slechts enkele minuten.

Officiële webshop

Wij zijn de enige echte fabrikant en officiële leverancier van de Lightswing.

Lichtpunt verplaatsen met de Lightswing.

Gemakkelijk en snel je lichtpunt verplaatsen? Lightswing biedt de ideale oplossing. De Lightswing is een ophangsysteem voor hanglampen waarmee je snel en gemakkelijk het lichtpunt kunt verplaatsen. Erg handig voor als je af en toe wat met het interieur wilt schuiven maar het lichtpunt niet boven de tafel zit.

Door de Lightswing te schuiven en draaien kun je de lamp(en) eenvoudig verplaatsen. De Lightswing kan in alle richtingen tot 80 centimeter verschuiven en 360 graden draaien. Met de handige snelkoppeling aan het uiteinde kun je tevens snel lampen wisselen of tijdelijk weghalen.

Een hanglamp ophangen was nog nooit zó eenvoudig. Je monteert de Lightswing op het plafond en je hanglamp(en) aan de snelkoppeling. De Lightswing is geschikt voor elke hanglamp tot max. 3,5 kilo.

Verkrijgbaar in 7 kleuren

MEER INFORATMATIE

Kies je model

LIGHTSWING SINGLE
Vanaf € 99,95
LIGHTSWING TWIN
Vanaf € 149,95
0
Beoordeling op Trustpilot
1 +
Huishoudens voorzien
1 jaar
Toonaangevende ervaring

FAQ

Wij versturen op werkdagen binnen 24 uur na ontvangst van uw bestelling. Na verzending sturen wij je direct een e-mail met een track en trace nummer zodat u het pakket kunt volgen. De gemiddelde levertijd bedraagt 1 a 2 werkdagen. We sturen alle pakketten met de pakketdienst van Post NL en dus niet met de reguliere post. U bent dus verzekerd van een snelle en zorgvuldige levering zonder extra kosten!

Het is niet mogelijk om uw bestelling bij ons af te halen. Dit komt omdat wij met geautomatiseerde magazijnen werken die geen afhaalbalie hebben.

I am item content. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

De vraag hoeveel gewicht je plafond aan kan is minstens zo belangrijk. Rondom de lichtpuntaansluiting (de centraaldoos) moet indien nodig eerst versteviging in het plafond worden aangebracht. Controleer of een ingedraaide plug met schroef optimaal houvast heeft voordat je de lightswing gaat monteren.

Add to cart