Gemakkelijk je lichtpunt verplaatsen

Een lichtpunt zit vaak niet op de juiste plek en het verplaatsen van een lichtpunt kost veel moeite. Het ‘snel even’ verhangen van je hanglamp is daardoor een tijdrovende klus. Het Lightswing® ophangsysteem biedt hiervoor de perfecte oplossing. Het ophangsysteem voor hanglampen zorgt ervoor dat je voortaan moeiteloos je lichtpunt kunt verplaatsen.

Een lichtpunt verplaatsen met de Lightswing®

Beweeg je lichtpunt mee met het interieur

Een lichtpunt verplaatsen met de Lightswing®

Een lichtpunt verplaatsen met de Lightswing®

Beweeg je lichtpunt mee met het interieur

De Lightswing® is een ophangsysteem voor één of twee hanglampen. Het ophangsysteem zorgt ervoor dat jij altijd gemakkelijk je lichtpunt kunt verplaatsen. Ideaal wanneer je lichtpunt net verkeerd zit. Of wanneer je met je interieur schuift en je het lichtpunt tijdelijk op een andere plek wil. Dus, eettafel een kwartslag draaien? Geen probleem. De hanglamp erboven draait vanaf nu moeiteloos mee. Zo zit het lichtpunt altijd op de juiste plek.

Zo werkt de Lightswing®

bepaal zelf de plek van je lichtpunt

Zo werkt de Lightswing®

bepaal zelf de plek van je lichtpunt

De Lightswing® bestaat uit een lange arm die in alle richtingen heen en weer kan schuiven. Zo kun je met de Lightswing® de lamp op de plek hangen die jij voor ogen hebt. Welk lamp je aan de Lightswing® bevestigt kun je zelf kiezen. De hanglampen worden bevestigd aan de Quick Release. Deze Quick Release kun je eenvoudig in en uit de Lightswing® schuiven. Zo kun je snel je lampen verwisselen of tijdelijk verwijderen.

Het grote voordeel van het Lightswing® ophangsysteem is dat je hanglamp niet op een vaste plek moet hangen. Met de Lightswing® kun je de hanglamp vrij bewegen en kies je zelf de plek voor je verlichting.

Dit zeggen onze klanten

Bekijk de reviews en lees wat anderen te zeggen hebben over het Lightswing® ophangsysteem.

Je lichtpunt verplaatsen in iedere ruimte

Welke Lightswing® kies jij?

Wil je meer weten over de Lightswing® of wil je direct een Lightswing® bestellen? Ontdek alles over het Lightswing® ophangsysteem of bestel direct!