Gratis verzending & retourneren
Gratis verzending & retourneren

30 dagen bedenktijd
30 dagen bedenktijd

Koop nu, betaal later
Koop nu, betaal later

Lightswing® verkrijgbaar bij KARWEI

Wil je een lichtpunt verplaatsen of gemakkelijk twee hanglampen aansluiten op één lichtpunt? Dan is het Lightswing® ophangsysteem dé oplossing voor jou. De Lightswing® is niet alleen via onze officiële webshop te koop maar ligt óók in de schappen bij 75+ KARWEI bouwmarkten.

Lightswing Single split voor en na het ophangen van de lightswing

Je lichtpunt verplaatsen, zonder gereedschap

Je bevestigt het Lightswing® ophangsysteem aan het plafond, vaak over het bestaande lichtpunt. Vervolgens draai en schuif je het ophangsysteem naar de juiste plek. Tot slot bevestig je de lamp aan de Lightswing®. Hangt alles op z’n plek en besluit je tóch om de eettafel een kwartslag te draaien waardoor de lamp niet meer op de juiste plek hangt? Geen probleem. De Lightswing® kun je gewoon mee schuiven en draaien, zónder gereedschap!

combineer de Lightswing® met je favoriete lamp

De Lightswing® is geschikt voor hanglampen die aan één snoer hangen. Heeft jouw favoriete hanglamp daarnaast nog een ketting of staaldraad? Ook die kunnen aan de Lightswing® worden bevestigd. Afhankelijk van de Lightswing® die je kiest, kan deze hanglampen dragen van max. 2.5 kg of 3.5 kg. Het lampsnoer wordt bevestigd aan een los onderdeel van de Lightswing. Deze Quick Release kun je zo in en uit de Lightswing® schuiven. Ideaal wanneer je de lamp wilt verwisselen of tijdelijk wilt weghalen.

Lightswing single wit eetkamer grijs met witte hanglamp

Welke Lightswing® kies jij?

Wanneer je 1 hanglamp wilt ophangen of verplaatsen dan is de Lightswing® Single de beste optie voor jou. De Lightswing Twin® is het meest geschikt wanneer je 2 hanglampen wilt bevestigen. Beide varianten zijn verkrijgbaar in de kleuren mat zwart, mat wit en RVS.  En dat is nog niet alles. Want naast de standaard lengtemaat van 90 cm, is de Lightswing ook verkrijgbaar in een lengte van 110 cm. De 110 cm kan een grotere afstand overbruggen dan de 90 cm.

Let op: Karwei heeft enkel de Lightswing® 90cm in mat zwart en mat wit op voorraad.

Dit zeggen onze klanten