Gratis verzending & retourneren
Gratis verzending & retourneren

30 dagen bedenktijd
30 dagen bedenktijd

Koop nu, betaal later
Koop nu, betaal later

Ophangsysteem voor één of twee hanglampen

De Lightswing® is hét ophangsysteem voor één of twee hanglampen. Met de Lightswing® verplaats, verwijder en verwissel je moeiteloos je hanglampen. Hang je lampen op aan de Lightswing® en verplaats je hanglampen oneindig.

Lightswing single zwart eetkamer roze met hanglamp &tradition FlowerPot

Eindeloos je hanglampen verplaatsen

Wanneer je een lamp ophangt is deze niet snel te verplaatsen. Dat hoeft geen probleem te zijn natuurlijk. Toch heeft het makkelijk kunnen verplaatsen van je hanglamp veel voordelen. Wanneer je jouw hanglamp ophangt aan het Lightswing® ophangsysteem kun je eindeloos je hanglampen verplaatsen. Ook het tijdelijk verwijderen én eenvoudig afwisselen van hanglampen wordt een eitje met de Lightswing®.

Verplaatsen, verwijderen en verwissel je hanglampen

Zo werkt het ophangsysteem de Lightswing®

Bevestig je hanglamp aan het Lightswing® ophangsysteem. Verander vervolgens de positie van je hanglamp door simpelweg de arm van de Lightswing® te verschuiven. De hanglamp bevestig je aan een los onderdeel van de Lightswing®. Deze Quick Release kun je eenvoudig los- en vastkoppelen. Dus hanglamp tijdelijk verwijderen? Even loskoppelen en klaar!

De Lightswing® is het perfecte ophangsysteem voor hanglampen. Hang je lampen op aan de Lightswing® en schuif, draai en verander oneindig. Verander eenvoudig je interieur door je lampen naar een andere plek te verplaatsen. Een hanglamp ophangen doe je met de Lightswing®!

Lightswing twin zwart eetkamer
Dit zeggen onze klanten