Gratis verzending & retourneren
Gratis verzending & retourneren

30 dagen bedenktijd
30 dagen bedenktijd

Koop nu, betaal later
Koop nu, betaal later

Twee lampen op één lichtpunt

Eenvoudig twee lampen op één lichtpunt aansluiten? Dat doe je met de Lightswing® Twin. Het ophangsysteem voor twee hanglampen zorgt ervoor dat jij twee lampen boven je eettafel kunt hangen, zónder een tweede lichtpunt te moeten maken.

Lightswing twin eetkamer wit met twee hanglampen
Eenvoudig twee lampen ophangen met het Lightswing® ophangsysteem

Wil je twee lampen boven je eettafel ophangen? Vaak zit er maar één aansluitpunt. Het aanleggen van een tweede lichtpunt is moeilijk en veel gedoe. En waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? De Lightswing® Twin sluit je aan op de huidige centraaldoos. Aan beide uiteindes van de Lightswing® Twin kun je een hanglamp hangen. Zo heb je dus maar één lichtpunt nodig voor het ophangen van twee hanglampen.

Ontdek Lightswing®
Hoe werkt de Lightswing®

Je bevestigt het Lightswing® ophangsysteem over de centraaldoos. Vervolgens kies je welke lampen je aan de arm van de Lightswing® bevestigt. De lampen worden aan een los onderdeel vastgemaakt. Deze Quick Release kun je zo in en uit de Lightswing® schuiven. Dit heeft als voordeel dat je snel even je hanglamp van het plafond kunt halen. De arm van de Lightswing® kan heen en weer schuiven. Daarnaast kun je de arm ook 360 graden draaien. Je kunt de lampen dus ook nog makkelijk verplaatsen. Zo hangen jouw lampen altijd mooi in het midden van de eettafel.

Lightswing Twin mat wit eetkamer met twee hanglampen boven eetkamertafel
Dit zeggen onze klanten