Move your light

Licht op de plek waar jij het nodig hebt. De lightswing zorgt dat jouw hanglamp gemakkelijk verplaatsbaar is. Licht waar jij het wilt.

Het ingenieuze ophangsysteem voor hanglampen

usp_image
null

Licht waar jij het wilt

Lichtpunt op een onhandige plek? Je interieur aanpassen? Tafel een kwartslag draaien? huiswerkplek? De Lightswing hangt je lamp waar hij hoort.
null

Makkelijk te verplaatsen

Door schuiven en draaien van de Lightswing kun je je hanglamp met een simpele beweging verplaatsen. Hij kan in alle richtingen tot 80 centimeter verschuiven. Met de handige snelsluiting aan het uiteinde kun je snel lampen wisselen. Of tijdelijk weghalen. Bijvoorbeeld voor een feestje.
null

Voor bijna elke hanglamp

De Lightswing is het ophangsysteem voor elke hanglamp! Je monteert de lightswing over het bestaande lichtaansluitpunt in je plafond. De Lightswing single draagt met gemak een lamp tot wel 3,5 kilo. De Lightswing Twin is geschikt voor twee lampen van ieder maximaal 3,5 kilo.

Wat is de Lightswing?

De Lightswing is een Nederlandse uitvinding waarmee je snel en gemakkelijk hanglampen kunt verplaatsen. De Lightswing bestaat uit een ronde grondplaat, een schuifbare en draaibare arm en een snelkoppeling. De grondplaat monteer je over je lichtpunt. Je hanglamp monteer je aan de snelkoppeling.
Lees meer over de Lightswing

Interieur aanpassen? Zo gedaan.

Omdat de Lightswing kan schuiven en draaien, is het ineens heel makkelijk om je interieur af en toe aan te passen. Bijvoorbeeld omdat je in de zomer je schuifpui vaak open hebt staan en je tafel dan in de weg staat. Of omdat je af en toe je tafel een kwartslag draait. Of omdat je gasten krijgt en je je tafel uitschuift. De Lightswing zorgt dat je lamp toch midden boven de tafel blijft. Staat wel zo leuk.
Bekijk de Lightswing instructies

Het ingenieuze ophangsysteem voor hanglampen

Kies jouw Lightswing en probeer hem 30 dagen

De Lightswing beschikbaar in twee verschillende varianten, de Lightswing Single en de Lightswing Twin. Maak hieronder uw keuze.

Lightswing Single vanaf 99,95

Lightswing Twin vanaf 149,95