Een hanglamp boven je eettafel

Een hanglamp boven de eettafel plaatsen? Het kan een lastige en tijdrovende klus zijn om de lampen recht boven de eettafel te krijgen. Met het flexibele ophangsysteem van Lightswing is dit verleden tijd.

Je lamp hangt niet recht boven de tafel

Je lamp hangt niet recht boven de tafel

Je lamp hangt niet recht boven de tafel

Als je een hanglamp boven je eettafel wilt hebben, dan is dit het mooiste als deze recht boven de tafel komt te hangen. Of je nu net bent verhuisd, een nieuwe tafel hebt gekocht of gewoon graag je interieur veranderd. Vaak zit het lichtpunt voor de lamp niet recht boven de tafel, waardoor de hanglamp ook niet recht boven de tafel hangt. Er zijn verschillende manieren om je lamp wel recht boven de tafel te krijgen. De ene manier voor jou misschien beter toe te passen dan de andere.

Je hanglamp perfect boven de eettafel

Je hanglamp perfect boven de eettafel

Je hanglamp perfect boven de eettafel

Met behulp van de Lightswing hangt je hanglamp altijd recht boven de eettafel. Doordat de Lightswing 360° kan draaien en in beide richtingen 80 cm kan schuiven kun je heel eenvoudig je hanglamp verplaatsen. Wil je graag twee hanglampen boven je tafel ophangen? En wil je deze dan ook eenvoudig kunnen verplaatsen? Dat kan met behulp van de Lightswing Twin. Deze wordt bevestigd over het huidige aansluitpunt waarna de stroom zich splitst in de arm van de Lightswing naar beide uiteinden.

Ervaringen van
anderen

Meer dan 25.000 klanten gingen je voor!

De perfecte oplossing voor boven je eettafel

Nog geen Lightswing in huis?

Haal jouw favoriete Lightswing nu in huis via de Officiële webshop!