Gratis verzending & retourneren
Gratis verzending & retourneren

30 dagen bedenktijd
30 dagen bedenktijd

Koop nu, betaal later
Koop nu, betaal later

Hanglamp boven de eettafel

Wil je een hanglamp boven de eettafel ophangen? Je aansluitpunt zit vaak ergens anders dan recht boven de eettafel. Je kunt het lichtpunt verplaatsen, maar dat is een lastige en tijdrovende klus. Tot nu. Want met het Lightswing® ophangsysteem hangt jouw lamp altijd mooi recht boven de eettafel.

Hanglamp aan een plafond ornament met lightswing wit

Hanglamp recht boven de eettafel

Eenvoudig je hanglamp verplaatsen met de Lightswing®

Waar het aansluitpunt ook zit, met behulp van de Lightswing® hangt je lamp altijd recht boven de eettafel. Het ophangsysteem voor hanglampen zorgt ervoor dat jij eenvoudig je hanglamp kunt verplaatsen. Doordat de Lightswing® 360° kan draaien en in beide richtingen kan schuiven, kun je heel eenvoudig je lamp naar de juiste plek bewegen.

Twee hanglampen boven je eettafel

Eén aansluitpunt voor twee hanglampen

Wil je niet één maar twee hanglampen boven je eettafel ophangen? Ook dat kan met de Lightswing®. De Lightswing® Twin is geschikt voor twee hanglampen. Je bevestigt de Lightswing® over het huidige aansluitpunt aan je plafond. Vervolgens bevestig je aan beide uiteinden van de Lightswing® een hanglamp. De stroom splitst zich in de arm van de Lightswing® naar beide uiteinden. Zo heb je dus maar één aansluitpunt nodig om eenvoudig twee hanglampen boven je eettafel op te hangen.

Lightswing twin eetkamer wit met twee hanglampen
Dit zeggen onze klanten