Lightswing® duo

Ben je op zoek naar een eenvoudige oplossing om één of twee hanglampen te verplaatsen? Dan is de Lightswing® duo hét ophangsysteem dat je zoekt. De Lightswing® duo is geschikt voor het ophangen van één of twee hanglampen en je kunt de lampen moeiteloos schuiven, draaien en tijdelijk verwijderen. Jij bepaalt zelf de positie van je hanglampen.

Gebruiksvriendelijk ophangsysteem

Gebruiksvriendelijk ophangsysteem

Gebruiksvriendelijk ophangsysteem

De Lightswing® duo is ontworpen om snel en gemakkelijk je hanglampen te kunnen verplaatsen. Het ophangsysteem kan worden bevestigd over de centraaldoos, of op een andere plek die bereikbaar is voor een elektriciteitskabel. Vervolgens kun je aan beide uiteindes van de arm van de Lightswing® duo een lamp bevestigen en kun je de arm eenvoudig heen en weer schuiven. Ook kan het ophangsysteem volledig ronddraaien, waardoor je jouw hanglampen letterlijk alle kanten op kunt bewegen.

Twee lampen aansluiten op één lichtpunt

Twee lampen aansluiten op één lichtpunt

Het aansluiten van twee lampen op één lichtpunt was nog nooit zo eenvoudig. Met de Lightswing® duo sluit je gemakkelijk twee lampen aan op één lichtpunt. Zo hoef je geen extra bedrading aan te leggen en bespaar je tijd en geld. Dus wil je twee lampen ophangen boven de eettafel of boven het keukenblad? Met de Lightswing® duo bepaal jij zelf de ideale positie van je hanglampen.

De Lightswing®: mooi en praktisch

De Lightswing®: mooi en praktisch

De Lightswing®: mooi en praktisch

Niet alleen maakt de Lightswing® duo het verplaatsen van je hanglampen makkelijk, het zorgt ook voor een mooie afwerking. Met dit ophangsysteem kun je je hanglampen op een stijlvolle manier verplaatsen, zonder dat je daarvoor onnodige boorgaten hoeft te maken of snoeren hoeft weg te werken. De Lightswing®  duo is verkrijgbaar in drie stijlvolle kleuren: mat zwart, mat wit en RVS. Bovendien heb je de keuze uit twee lengtematen: 90 cm en 110 cm. Zo vind je altijd een variant die perfect past bij jouw interieur.

Dit zeggen onze klanten

Bekijk de reviews en lees wat anderen te zeggen hebben over het Lightswing® ophangsysteem.

Welke Lightswing® kies jij?

Bestel jouw Lightswing® eenvoudig en snel via onze website! Eerst meer weten? Ontdek alles over het Lightswing® ophangsysteem op onze website.