Top 5 Meest gestelde vragen

De Lightswing® kan toegepast worden in (bijna) iedere ruimte! Bekijk onze inspiratie pagina voor inspirerende voorbeelden. Omdat de Lightswing® niet vochtbestendig is, mag het ophangsysteem niet buiten of in een badkamer worden gebruikt.
Met behulp van de opbouwring is de Lightswing® op elke gewenste plek te monteren. Met de opbouwring hoeft de Lightswing® namelijk niet direct over de centraaldoos geplaatst te worden. Raadpleeg onze digitale handleiding of PDF handleiding voor meer informatie.
Voor de Lightswing® Single 90cm kan de hanglamp maximaal 3.5 kg wegen. Dankzij de stevige, stalen constructie van de Lightswing® kunnen er lampen tot 3.5 kg bevestigd worden. Ook als de arm van de Lightswing® helemaal is uitgeschoven. Aan de Lightswing® Twin 90cm kan ook een maximaal gewicht van 3.5 kg per lamp (totaal 7 kg). Een lamp mag nooit zwaarder zijn dan 3.5 kg.

Voor de Lightswing® Single 110cm kan de hanglamp maximaal 2.5 kg wegen. Omdat hierbij de afstand van de bevestiging aan het plafond en de bevestiging van de hanglamp verder van elkaar verwijderd is, is het maximale draaggewicht lager. Aan de Lightswing® Twin 110cm kan ook een maximaal gewicht van 2.5 kg per lamp (totaal 5 kg). Een lamp mag nooit zwaarder zijn dan 2.5 kg.

Aan de Lightswing® 90 cm kunnen hanglampen  tot 3.5 kg bevestigd worden. Aan de Lightswing® 110 cm kunnen hanglampen tot 2.5 kg bevestigd worden. Aan de Quick Release kan één snoer bevestigd worden waardoor het bevestigen van een hanglamp met meerdere snoeren niet mogelijk is. Voor de Lightswing® Twin kunnen er twee enkele lampen bevestigd worden omdat er aan beide uiteinden een Quick Release zit. Lees verder alles wat je moeten weten over geschikte hanglampen voor de Lightswing®.

 

In principe is elk plafond geschikt voor de Lightswing®. Het plafond moet alleen wel stevig genoeg zijn voor het gewicht van de hanglamp. Indien nodig moet er eerst versteviging aangebracht worden om de centraaldoos. Controleer eerst goed of een schroef met plug optimale houvast heeft in het plafond voordat je de Lightswing® bevestigt. Lees in deze blog of jouw plafondtype geschikt is voor de Lightswing®.