Top 5 Meest gestelde vragen

De Lightswing kan toegepast worden in (bijna) iedere ruimte! Bekijk onze inspiratie pagina voor inspirerende voorbeelden. Omdat de Lightswing niet vochtbestendig is, mag het ophangsysteem niet buiten of in een badkamer worden gebruikt.
Ja, met behulp van de opbouwring is de Lightswing op elke gewenste plek te monteren. Met de opbouwring hoeft de Lightswing niet direct over de centraaldoos geplaatst te worden. Raadpleeg onze digitale handleiding voor meer informatie.
Elke enkele hanglamp met een gewicht tot 3.5 kg is geschikt voor de Lightswing. Door de stevige stalen constructie van de Lightswing kunnen er lampen tot 3.5 kg bevestigd worden, ook als de arm van de Lightswing helemaal is uitgeschoven. Ook aan de Lightswing Twin kan een maximaal gewicht van 3.5 kg per lamp (totaal 7 kg). Een lamp mag nooit zwaarder zijn dan 3.5 kg.
Alle hanglampen tot 3.5 kg zijn geschikt voor de Lightswing. Aan de Quick Release kan één snoer bevestigd worden waardoor het bevestigen van een hanglamp met meerdere snoeren niet mogelijk is. Voor de Lightswing Twin kunnen er twee enkele lampen bevestigd worden omdat er aan beide uiteinden een Quick Release zit.
In principe is elk plafond geschikt voor de Lightswing. Het plafond moet alleen wel stevig genoeg zijn voor het gewicht van de hanglamp. Indien nodig moet er eerst versteviging aangebracht worden om de centraaldoos. Controleer eerst goed of een schroef met plug optimale houvast heeft in het plafond voordat je de Lightswing bevestigd.