Gratis verzending
Gratis verzending

30 dagen bedenktijd
30 dagen bedenktijd

Koop nu, betaal later
Koop nu, betaal later

Testimonial EuroParcs Hindeloopen

Park Manager Wianda Dijksma – EuroParcs Hindeloopen

“Het Lightswing® ophangsysteem was zonder twijfel de oplossing van ons probleem. Nadat de woningen in het depot waren gebouwd en de meubels op ons park waren geplaatst, zagen we dat het gat in het plafond verkeerd zat. Dit zat niet recht boven de tafel en daardoor de lamp ook niet. Toen we naar oplossingen zochten, kwamen we eerst bij het kabelgootje uit, maar dat maakte het eindresultaat er niet fraaier op. Al snel kwamen we bij Lightswing® terecht. Dit was zonder twijfel de oplossing voor ons probleem.

Als wij iets doen, willen we het goed doen en kiezen we voor kwaliteit. De Lightswing® is daarnaast ook erg duurzaam voor de toekomst. Als wij straks nog een keer de indeling van de woning willen veranderen, bijvoorbeeld door een andere tafel te plaatsen, kunnen we de lampen heel makkelijk meedraaien en bijstellen. En dat is een heel mooi voordeel. We hebben voor een zwarte variant gekozen en deze kleur zie je veel in onze woningen terug. De kapjes van de contactdozen, lichtknopjes en deurkrukken hebben we ook allemaal in het zwart. Dit maakt het ontwerp eigentijds en past daarnaast heel mooi in het interieur. Ook de eigenaren van de huizen waren erg enthousiast over de oplossing.

Uiteindelijk is dit natuurlijk stukken beter dan de kabelgootjes. Voor meer flexibiliteit in de indeling van de huisjes zou ik de Lightswing® aanbevelen, zodat je meteen klaar bent voor de toekomst.”

Testimonial EuroParcs - Lightswing black diner room
Lightswing in Europarcs
Testimonial Europarcs before after
Europarcs - 6
eurparcs-square
Wat onze klanten zeggen

over Lightswing®

Wat is jouw voordeel?

Partner met Lightswing® en begin een succesvolle samenwerking

  1. 1 Marktvoordeel

    Lightswing® is geschikt voor bijna alle hanglampen. Bied een unieke en complete oplossing voor hanglampen aan je klanten.

  2. 2 Verhoog klanttevredenheid

    Lightswing® heeft bewezen een succesvolle oplossing te zijn voor de problemen van klanten bij het ophangen van hanglampen.

  3. 3 Op maat gemaakte offerte

    We geven je een op maat gemaakte offerte, geen minimale bestelhoeveelheid is vereist en we verzenden de order gratis .