Gratis verzending
Gratis verzending

30 dagen bedenktijd
30 dagen bedenktijd

Koop nu, betaal later
Koop nu, betaal later

Testimonial Europarcs Nederland

Park Manager Wianda Dijksma – EuroParcs Hindeloopen

Het Lightswing® ophangsysteem was zonder twijfel de oplossing van ons probleem. Nadat de woningen gebouwd waren in het depot en bij ons op het park de meubels erin kwamen, zagen we dat het gat in het plafond verkeerd zat. Dit zat niet recht boven de tafel en daardoor de lamp ook niet. Toen we op zoek gingen naar oplossingen, kwamen we eerst bij het kabelgootje uit, maar dat maakte het eindresultaat er niet fraaier op.

Al snel kwamen we bij Lightswing® terecht. Dit was zonder twijfel de oplossing voor ons probleem. Als wij iets doen dan willen we het goed doen en voor kwaliteit gaan. Ook is de Lightswing® voor de toekomst erg duurzaam. Als wij straks nog een keer de indeling van de woning willen veranderen, bijvoorbeeld een andere tafel, dan kunnen we de lampen heel makkelijk meedraaien en bijstellen. En dat is een heel mooi voordeel. We hebben voor een zwarte variant gekozen en deze kleur zie je veel in onze woningen terug. De kapjes van de contactdozen, lichtknopjes en deurkrukken hebben we ook allemaal in het zwart. Dit maakt het ontwerp eigentijds en past daarnaast heel mooi in het interieur.

Ook de eigenaren van de huizen waren erg enthousiast over de oplossing. Uiteindelijk is het natuurlijk stukken beter dan de kabelgootjes. Om de flexibiliteit van de indeling in de huisjes te waarborgen zou ik de Lightswing® aanbevelen bij anderen, zodat je meteen klaar bent voor de toekomst. 

Testimonial-EuroParcs-Lightswing-black-diner-room
Europarcs-4-scaled
Europarcs-2-scaled
Europarcs-6-scaled
Europarcs-7-scaled

Testimonial Duinrell Nederland

IMG_2710-scaled

Parkmanager – Duinrell

Bij het inrichten van onze accommodaties op Duinrell kwamen we een probleem tegen: de lampen hingen vaak niet op de juiste plek boven de tafels. Daarnaast waren de kabels soms zichtbaar, wat er niet mooi uitzag. We waren op zoek naar een praktische en elegante oplossing.

Tijdens onze zoektocht naar opties werd de Lightswing® ons aangeraden door een collega. Na het bestellen en installeren van één wisten we meteen dat dit de perfecte oplossing was. De kabels zijn netjes weggewerkt, en de lampen kunnen precies hangen waar we ze nodig hebben, wat het geheel een veel nettere uitstraling geeft.

We gebruiken de Lightswing® nu al twee jaar zonder problemen. Voor toekomstige renovaties van de accommodaties zullen we zeker weer voor de Lightswing® kiezen. Het systeem geeft ons de flexibiliteit om de lampen eenvoudig te verplaatsen, wat handig is als we in de toekomst het meubilair willen vervangen.

We zouden de Lightswing® absoluut aanraden aan andere vakantieparken. Het is een stijlvolle en functionele oplossing die ons veel gemak heeft gebracht.

20240506-IMG_2742 +-Verbeterd-NR
20240506-IMG_2759 +-Verbeterd-NR
IMG_3726-scaled
IMG_2754-scaled
Hoor meer van onze blije klanten!

Lees de ervaring van onze klanten

Wat zit er in voor jou

Werk ook samen met Lightswing® en start een winstgevende samenwerking

  1. 1 Concurrentievoordeel

    Lightswing® is compatibel met bijna alle hanglampen. Bied je klanten een unieke en complete oplossing voor hanglampen.

  2. 2 De klanttevredenheid verhogen

    Lightswing® heeft bewezen een succesvolle oplossing te zijn voor de problemen van klanten als het gaat om hangende hanglampen.

  3. 3 Snelle verzending & gemakkelijk bestellen

    Er is geen minimum bestelbedrag vereist, we bieden gratis verzending en je krijgt toegang tot ons online bestelportaal. Aanbiedingen op maat zijn ook mogelijk.