6. Bestellen en betalen

Via een beveiligde verbinding kun je betalen met o.a. IDEAL, Paypal, Creditcard, Apple Pay en Bancontant. Achteraf betalen kan via Klarna, je dient de betaling dan binnen 14 dagen na levering te voldoen. Staat jouw favoriete betaalmethode er niet tussen? Laat het ons dan weten.
Je kunt de Lightswing® bestellen in onze webshop. De Lightswing® is ook online verkrijgbaar via Bol.com, FonQ, Amazon en een aantal webshops van verlichting speciaalzaken. Bekijk ook eens het overzicht van fysieke verkooppunten.
Ja je kunt diverse onderdelen los bestellen. Dit kan alleen via de officiële Lightswing® webshop. Ga naar de pagina Extra onderdelen voor een overzicht van alle extra onderdelen van de Lightswing® die je kunt bestellen.
Je krijgt een bestelbevestiging toegestuurd via de e-mail nadat je een bestelling hebt geplaatst. Heb je geen bestelbevestiging ontvangen? Kijk ook eens tussen je spam mails. Je kunt ook altijd contact opnemen met onze klantenservice.
Achteraf betalen kan via Klarna, je dient de betaling dan binnen 14 dagen na levering te voldoen.
Je krijgt een factuur toegestuurd via de e-mail nadat je een bestelling hebt geplaatst.
Het is helaas niet mogelijk om zelf je bestelling te annuleren of wijzigen. Je kunt hierover het beste contact opnemen met onze klantenservice.
Voor lopende acties of kortingscodes kun je het beste onze website en socialmediakanalen in de gaten houden. Lopende acties en kortingscodes worden op deze platformen gecommuniceerd.
Dit hangt af van de lengte van de Lightswing® die je kiest.

Lightswing® 90cm: Totale lengte van het pakket is 95 cm, de breedte is 15 cm en de hoogte is 5 cm. Het totale gewicht van het pakket is 1.3 kg.

Lightswing® 110cm: Totale lengte van het pakket is 115cm, de breedte is 15 cm en de hoogte is 5 cm. Het totale gewicht van het pakket is 1.5 kg.