7. Verzenden en retourneren

Wanneer wij het geretourneerde artikel hebben ontvangen, krijg je uiterlijk binnen 14 dagen je geld terug.
Wanneer je een artikel wilt retourneren wat is aangekocht via onze webshop kun je de retour aanmelden via de retour aanmelden pagina. We hanteren een retourtermijn van 90 dagen. Na het aanmelden ontvang je een retouretiket voor het retourneren van je pakket. Heb je een bestelling gedaan via een ander platform zoals bol.com, FonQ of Amazon? Dan kun je het artikel aanmelden en retourneren via het desbetreffende platform.
Wat vervelend! Je kunt ons het beste een e-mail sturen naar support@lightswing.nl met daarin je vraag en het ordernummer van je bestelling. Wij gaan direct voor je aan de slag om te kijken wat er aan de hand is.
Zodra je bestelling is verwerkt door DHL, ontvang je van DHL een Track&Trace code via de mail.
Ja dat is mogelijk, je kunt tijdens het afrekenen van je bestelling een factuuradres en een ander verzendadres opgeven. Let wel op dat het factuuradres en afleveradres in hetzelfde land zijn.
Wanneer je een bestelling plaatst met een afleveradres in Nederland of België zijn er geen verzendkosten. Wil je een bestelling plaatsen vanuit/naar een ander land? Check dan vooraf via welke van onze websites je een bestelling kunt plaatsen.
Je bestelling wordt bezorgd door DHL. Wanneer je op werkdagen voor 16.00u besteld, wordt je bestelling dezelfde dag verzonden. De levering duurt gemiddeld 1-2 werkdagen. Wanneer je in het weekend of op feestdagen besteld, wordt je bestelling de eerstvolgende werkdag verwerkt en verzonden. Let op: voor andere landen dan Nederland en België kunnen levertijden anders zijn.
Dit hangt af van de lengte van de Lightswing® die je kiest.

Lightswing® 90cm: Totale lengte van het pakket is 95 cm, de breedte is 15 cm en de hoogte is 5 cm. Het totale gewicht van het pakket is 1.3 kg.

Lightswing® 110cm: Totale lengte van het pakket is 115cm, de breedte is 15 cm en de hoogte is 5 cm. Het totale gewicht van het pakket is 1.5 kg.