Retourbeleid Illumade BV

 

Je kunt de Lightswing retourneren mits ‘deze’ onbeschadigd is. Indien mogelijk ontvangen wij het ophangsysteem terug in de originele verpakking. Retourzendingen zijn voor rekening en risico van de koper. Dit houdt in dat Illumade niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gezonden artikelen. Vraag daarom altijd om een traceercode en bewaar deze goed.

Voorwaarden

  • Je retourneert het artikel binnen de zichttermijn van 30 dagen. Dit termijn gaat in op de dag na ontvangst van je artikel. Ook wanneer je meerdere artikelen in één keer besteld hebt, kun je retourneren tot 30 dagen nadat je het laatste artikel hebt ontvangen.
  • Het artikel is onbeschadigd en (indien redelijkerwijs mogelijk) in de originele verpakking.
  • Wij willen je vragen om, indien mogelijk, de reden van retourneren en de factuur (of een kopie van die factuur) mee te sturen op de verpakking.
  • Wij betalen binnen 14 dagen na ontvangst van het retour gestuurde artikel het volledige aankoopbedrag terug op je rekening.

Voor een snelle en correcte afhandeling, is het belangrijk dat je de retour eerst aanmeld via onderstaande button. Om er van te leren zou het fijn zijn als je de reden van retourneren aangeeft.

Veel gestelde vragen

Werkt de Twin ook met 1 hanglamp?
Ja! De Lightswing Twin kan ook gebruikt worden met 1 hanglamp.
Er zitten geen schroeven en pluggen bij, klopt dat?
Voor elk plafond(-materiaal) zijn speciaal daarvoor geschikte pluggen en schroeven nodig. Maak de voor jouw situatie geschikte keuze en verwerk uitsluitend ongebruikt materiaal. Onderstaande foto geeft aan welke onderdelen er in de verpakking moeten zitten.
Hoe snel ontvang ik mijn bestelling?
Wij versturen op werkdagen binnen 24 uur na ontvangst van uw bestelling. Na verzending sturen wij je direct een e-mail met een track en trace nummer zodat u het pakket kunt volgen. De gemiddelde levertijd bedraagt 1 a 2 werkdagen. We sturen alle pakketten met de pakketdienst van Post NL en dus niet met de reguliere post. U bent dus verzekerd van een snelle en zorgvuldige levering zonder extra kosten!
Is mijn plafond geschikt voor de Lightswing?
De lightswing kan die zware hefboomwerking, mét lamp tot 3,5 kg, moeiteloos aan. Plafondplaat, behuizing en geleider zijn om die reden uit solide staal vervaardigd. Raadpleeg bij twijfel altijd een vakman.
Hoe stel ik mijn Lightswing af langs het plafond?
Door met het meegeleverde steeksleuteltje het stelvoetje in of uit te draaien kan de lightswing afgesteld worden.
Kan ik mijn bestelling ook afhalen/ophalen?
Het is niet mogelijk om uw bestelling bij ons af te halen. Dit komt omdat wij met geautomatiseerde magazijnen werken die geen afhaalbalie hebben.

Retour aanmelden

Wilt u een bestelling retour sturen dan kun u deze aanmelden via onderstaande button.