Stage algemene productontwikkeling

(32-40u)

Over de stage

Als stagiair algemeen productontwikkeling bij Lightswing® houd jij je bezig met het door ontwikkelen van bestaande producten en het ontwerpen van nieuwe producten. Je doet onderzoek, maakt prototypes en ook het vinden van geschikte productielocaties behoort tot jouw takenpakket. Dus ben je opzoek naar een uitdagende meewerkstage waarbij jouw technische inzicht en kennis goed van pas komt? We maken graag kennis met je!

Jouw werkzaamheden

Wat wij bieden

Wat wij vragen

Over ons

Lightswing® is onderdeel van Illumade® B.V., een bedrijf dat innovatieve producten ontwikkelt voor de thuisomgeving. De Lightswing® is het ophangsysteem voor hanglampen waarmee je eenvoudig je interieur kunt aanpassen. Het ophangsysteem is verkrijgbaar via de eigen website en bij bekende online retailers zoals Bol.com. In Nederland heeft de Lightswing® voet aan de grond gekregen door diverse online campagnes, een succesvolle TV campagne en optredens bij o.a. VTWonen en Eigen Huis & Tuin. Inmiddels wordt de Lightswing® verkocht bij 50+ lichtspeciaalzaken, 75+ Karwei bouwmarkten en bij Technische Unie, de grootste zakelijke groothandel van Nederland.

Ben jij vanaf september 2023 minimaal 3 maanden beschikbaar en wordt jij enthousiast van deze stage? Stuur dan je CV en motivatie naar Irma de Vries en laat weten dat jij diegene bent die we moeten hebben!

Contact gegevens

Tel: +310854019637 E-mail: internship@illumade.com