Gratis verzending & retourneren
Gratis verzending & retourneren

30 dagen bedenktijd
30 dagen bedenktijd

Koop nu, betaal later
Koop nu, betaal later

Deblokkeer je Lightswing® met de Block Release

Draait jouw Lightswing® niet meer? Dan is je Lightswing® vast komen zitten in de doordraai beveiliging. Je kan de Lightswing® los krijgen door hem de andere kant op te draaien. Maar welke kant was dat ook alweer? We hebben een handig hulpmiddel voor je gemaakt zodat je binnen no time weer kan genieten van flexibele hanglampen.

Waarom draait mijn Lightswing® niet meer?

Om schade aan de snoeren van de Lightswing® te voorkomen, is deze voorzien van een doordraaibescherming. Deze wordt geactiveerd wanneer de Lightswing® tijdens het verplaatsen herhaaldelijk in dezelfde richting wordt gedraaid. Na verloop van tijd kan de Lightswing® hierdoor helemaal vast komen te zitten.

Hier lees je hoe je het oplost!

Met behulp van de Block Release kun je je Lightswing® eenvoudig weer vrij draaien. In de PDF hieronder vind je de Block Release met eenvoudige instructies. Print hem uit en volg de stappen nauwkeurig om snel weer van je flexibele hanglampen te kunnen genieten.

Download hier je Block Release!

Kom je er niet uit?

Lukt het niet om de Lightswing® weer in beweging te krijgen met de Block Release? We denken graag met je mee. Voel je vrij om contact met ons op te nemen of gebruik onze Lightbot!